Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetnek bipoláris zavaraim?

Lehetnek bipoláris zavaraim?

Figyelt kérdés
Minden nap 8-9 órát alszok, mégis képes vagyok akár 10-12 órát is aludni, vagy akár ágyban lenni egész nap, mert hullafáradtnak érzem magam. Minden nap úgy jövök haza, hogy fáradt vagyok, de lassan nem normális szinten. Általában mindig fel vagyok pörögve, olyan boldognak érzem magam, mintha nem is tudom, mi lenne velem, de akár egy pillanat alatt lehetek szomorú tulajdonképpen anélkül, hogy bármi okom lenne rá, és olyan dolgokon kezdek el gondolkodni, hogy engem mindenki megvet, és hogyha meghalnék, tulajdonképpen senkit sem foglalkoztatna a dolog. Igazából még elég fiatal vagyok, és azt olvastam, ilyen korban nagyon nehéz ezt kideríteni, de valamikor elkezdődik ez az egész, nemde? Az egyik közeli barátom jegyezte meg, hogy mostanában elég feszült vagyok, és olyan dolgokon tudok ideges lenni, ami szinte teljesen felesleges. Igazából van egy jelentős önképzavarom (legalábbis mások ezt mondják) és sohasem vagyok magammal elégedett, szörnyen maximalista vagyok. Ha nem érem el azt, amit szeretnék, gyakran "magamon vezetem le" később a feszültséget. Köszönöm a válaszokat előre is!

2013. okt. 18. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Az érzéseket lehet irányítani. Próbáld meg. De ha szeretnéd, legyen bipoláris zavar.
2013. okt. 18. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetnek bipoláris zavaraid is. De az ilyen betegséget orvosnak kell diagnosztizálni, és szükség szerint kezelni is.
2013. okt. 18. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:

ez nem úgy van, hogy tudom irányitani a viselkedésemet, gondolataimat, ha bipoláris vagyok. ez egy betegség, ugyanúgy mint a vesekő. kezelni kell!!!

tényleg doki tud okosat mondani, mert ez borderline-tól kezdve, személyiségzavarig, vagy akár szorongásos megbetegedésig bármi lehet.

van olyan is, hogy bipoláris zavarból (ami genetikai!!!) kialakul a szorongás, és személyiségzavar.

minél előbb győződj meg róla, hogy mi van veled, annál könnyebb lesz az életed! minél hamarabb megtanulod ezt kezelni! addig csak szenvedés lesz az élet (ha tényleg az van veled, de a tüneteid elég jellemzőek, bár lehet ilyen fiatalkori lázadás is én nem tudom)

2013. nov. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!