Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A hipnózissal kapcsolatban...

A hipnózissal kapcsolatban kérdeznék?

Figyelt kérdés
valaki megtanítana hipnotizálni ? ez elsőre tudom furcsak kérdés de nem egy kis 10 éves vagyok aki azt mondja hogy én most juujj hipnotizálok valakit huu most azt fogja csinálni amit mondok hu de jo kis játék , nem erre gondolok aki segit annak elmondom miért lenne erre szűkségem , akár könyvet is ajánlhattok csak kitanuljam akár éveket is hajlandó vagyok szánni erre a témára
2013. okt. 14. 21:23
 1/4 Bárzsing ***** válasza:
Hipnózis alatt sem lehet az illetővel olyan dolgokat megcsináltatni, amire nem lenne hajlandó, mivel a kontrollt akkor sem veszíti el. Kicsit más a hipnózis, mint ami a köztudatban kering. Miért szeretnéd kitanulni?
2013. okt. 14. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg a Magyar Hipnózis Egyesületet (ELTE, Kísérleti Pszichológia Tanszék)
2013. okt. 15. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetemen tanítják, pszichológusoknak. Nem annyi az egész, hogy elolvasol egy könyvet.
2013. okt. 15. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
legyen szíves aki szeretné az irjon privátba és ott elmondom miért szeretném kitanulni
2013. okt. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!