Mit tegyek, hogy ezt legyőzzem?
A legjobb barátnőm nagyon szép lány, és hiába szeretem, folyamatosan féltékeny vagyok rá.
Ő magas, vékony, szép és szeretne modellkedéssel foglalkozni, és igazából lenne is esélye. Én kövérnek, alacsonynak és rondának látom magam, az önbizalmam a béka s.gge alatt van, és bulimiás vagyok (vagy legalábbis kialakulóban van nálam). Borzasztó, hogy hiába fontos nekem, hiába szeretem, mindig hozzá hasonlítgatom magam, hogy neki sokkal jobban kilátszik a kulcscsontja, sokkal vékonyabb nálam (ő kb. 173-174 cm és 54-55 kg, én 170 cm és 56 kg, de 45-48 körül szeretnék lenni), őt sokkal többen megnézik, mert sokkal szebb, és ő sokkal inkább megfelelne modellnek, mint én (ami "vicces", mert soha nem akarnék modellkedni, csak azt szeretném, hogy olyan szép és vékony legyek, hogy ha akarnék, akkor legyen esélyem). Mit tegyek, hogy ezt legyőzzem?
16/L
Köszönöm.
Ő mindig mondja nekem, hogy milyen szép vagyok, de úgyis tudom, hogy csak azért mondja, hogy jobban érezzem magam.
Tudom már, mi akarok lenni felnőttkoromban, szóval vannak céljaim. De egyszerűen gyűlölöm, hogy nem vagyok olyan tökéletes, mint ő.
biztos, hogy nem érezteti veled, hogy ő jobb?
nekem a volt legjobb barátnőm átlagos szépségű, de valahogy mégis tökéletesnek láttatta magát. Nagyon sokat törődött a külsejével, mindennapi smink (ha véletlenül csak alapozót meg szempillaspirált használt, már problémázott, hogy így nem fog tetszeni a fiúknak), frissen mosott haj, magassarkúk, olyan ruhák hétköznapokra, mintha buliba menne, stb. a fiúk imádták, ő meg imádta őket hülyíteni. vékony is volt, de nem annyira. bár a segge elég nagy :D
ő valahogy éreztette velem, hogy ő a szebb... én kövér voltam, és nem nagyon figyeltem az öltözködésemre, hajamra, csak nagyon ritkán sminkeltem. kényelmes voltam, na :D ő meg ugye teljesen az ellentétem. mindig egész alakos közös képet akart csinálni velem, hogy még szebbnek és még vékonyabbnak tűnjön mellettem. ha néha csinosabbra vettem a figurát, halálra dicsért, és mondta, hogy mindennap így kéne kinéznem, magyarul általában nem vagyok szép... ő vidáman flörtölgetett srácokkal a bulikban és élvezte, hogy hozzá odamennek, hozzám meg senki...
eltelt egy kis idő, ő vele már nem beszélek (nem csak emiatt), fogytam, elkezdtem odafigyelni magamra. most másik legjobb barátnőm van, ő még szebb is, ráadásul úgy, hogy nem csinosítja ki magát mindennap. jóval vékonyabb, mint én, de soha egyszer sem éreztette velem hogy csúnya lennék. ezért sosem érzem magam annak mellette :) mindig azt mondja hogy szép vagyok, akkor is, ha nincs rajtam smink. bulikban őhozzá is meg énhozzám is odamennek fiúk :D
sztem a barátnőddel van valami baj, hogyha így érzed magad őmellette :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!