Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem?!

Mi történik velem?!

Figyelt kérdés

Az első, hogy már régóta nem vagyok boldog.

Úgy élem a mindennapjaim, mint egy robot, épp csak azért kelek fel, mert muszáj.

Már egyre kevesebb dolog vált ki belőlem örömérzést, úgy érzem, teljesen elveszek.

Minden nap van bennem egy görcsös érzés, rengetegszer érzem a szívverésem, és nagyon sokszor szoktam félni tiszta jelentéktelen dolgoktól.

Nem tudok koncentrálni semmire, folyton agyalok.

Nem tudok tanulni, könyvet olvasni, megnézni egy filmet, meg semmit, amihez figyelem kell.

Rengetegszer vagyok ideges, feszült.

Úgy érzem, hogy én nem élhetek úgy, mint a hétköznapi emberek.

Nem tetszhet egy könyv, film, zene, meg semmi.

Félek a gondolataimtól is.

Az érzéseim dolgokkal, emberekkel percenként változik, teljesen össze vagyok zavarodva.

Nem érzékelem az idő múlását, olyan, mintha leragadtam volna a múltban, és teljesen be vagyok parázva, hogy már október van, és a szeptembert észre sem vettem.

És hiába próbálok a jelenben lenni, elszaladnak felettem a napok, és mindegyik olyan számomra, mint egy szürke kép.

Teljesen egyformák, letörtek, nincs öröm, egyhangú minden..

Én így nem tudok élni, valaki segítsen!

Mit tegyek? :'(

16/F

2013. okt. 8. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
De cunci vagy.egyebkent a kamasz kor vele jarorja :/ haverjaiddal minnel tobb idot tolts.es ha szomoru vagy csak tereld el a figyelmed.tudom nehez..de ilyen az elet:)
2013. okt. 8. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Már az sem okoz boldogságot nálam, ha a barátaimmal vagyok. :(

Úgy érzem, hogy nem szeretnek, sőt néha úgy, hogy összesúgnak a hátam mögött, és kibeszélnek.

Nem tudom elterelni a gondolataim, pedig hidd el, már próbáltam.

Annyie erőt meg energiát feszítettem már bele abba, hogy megpróbáljam uralni az agyam....de nem megy! :(

2013. okt. 8. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy és még nem találtad meg mi érdekel.Ezt azt ki kell próbálni hogy tudjuk mi az ami megfogja az agyunkat és érdekel minket.
2013. okt. 8. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Keress fel egy orvost. Ezt már nem lehet csak simán a kamaszkorra fogni, kb. tökéletesen leírtad a depresszió tüneteit.

Reméljük, elég lesz egy terápia, és nem kell gyógyszer (de ha mégis, attól sem kell megijedni)! Jobbulást!

2013. okt. 8. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Depresszió alatt szórakozni is csak olyan hatású mint törött lábbal futni. Pszichiáter szakorvos tud segíteni.
2013. okt. 10. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy ölelés kellene neked.
2013. okt. 10. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Depresszió.
2013. okt. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!