Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha a pszichiáter...

Mit tegyek, ha a pszichiáter erőlteti a gyógyszer szedését?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja voltam nála először. Elmondtam neki, hogy pszichológushoz szeretnék járni, de tudom, hogy ez a módja annak, hogy eljuthassak egyhez. Akkor megértett, s elmondta, hogy ahhoz egy tesztet el kell végezni, amit én később meg is tettem. A teszt eredménye még nem érkezett meg hozzá -bár megjegyzem, a pszichológus megmondta, hogy már kiértékelés nélkül látja, hogy nem szükséges pszichiáteri kezelés-, de újra el kellett mennem konzultálni a pszichiáterhez. Ekkor kérdezett rá, hogy kiváltottam-e a gyógyszert, melyet felírt(frontin). Első alkalommal azt is tisztáztuk, hogy csak akkor szedjem, ha szükségét érzem, ha már nem tudok aludni, stb. Ezért én ki sem váltottam, ellenzem az ilyen gyógyszerek szedését. Nekem esett, hogy muszáj szednem, különben sosem gyógyulok meg! Jövőhéten újra vissza kell mennem hozzá, azt mondta, addigra kezdjem el szedni. Én viszont kidobtam a vényt, másrészt ha meg is lenne, akkor sem szedném, mert sok rosszat hallottam róla, és érzem, hogy nincs rá szükségem.

Származhat-e ebből bármi gond, hogy tudja a bizalmas dolgaimat és még sem teszek eleget a követeléseinek? Egyáltalán normális-e, hogy az eredmény megérkezése előtt felír nekem egy gyógyszert?

2013. okt. 5. 18:23
1 2
 11/11 mustafa33 ***** válasza:
Bocs, ez már W.-nek szólt nem neked.
2013. okt. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!