Lehet az otthon távol a hazától?
Figyelt kérdés
Egy ideig külföldön éltem, aztán hazaköltöztem, később újra kimentem külföldre, de aztán megint haza kellett mennem. Most már egyértelműen tudom, hogy hol érzem jól magam, de meg lehet teremteni az otthont többezer kilóméterre a családtól és a barátoktól egy idegen országban? Fel lehet építeni így egy új család életét?2009. nov. 8. 14:12
1/3 anonim válasza:
hozzáállás kérdése.én pl nagyon szeretnék külföldön élni, a családommal elég rossz a kapcsolatom, biztos hogy hiányoznának de nem lenne vészes.ha találsz barátokat, jól érzem magad ott akkor természetesen igen.sok ilyet hallottunk már
2/3 anonim válasza:
nekem anyám messziről jött ide (néha már bánja).
de az ő elmondása szerint megtudta szokni, csak a család az ami hiányzott neki nagyon. de idővel eztis enyhíteni lehetett, hozzászokott, és évente egyszer mindig visszamentünk anyám szülőhazájába. sikerült neki a beilleszkedés ide, vannak barátai, plusz ittvagyunk neki mi, a gyerekek, meg apa is ugye.
úgyhogy én úgylátom h igen, fellehet építeni. anyámnak sikerült, én legalábbis úgylátom, jólmegvagyunk, csak az ország helyzete keseríti meg a sorsunkat, dehát....ezegy másik téma. majd énis elfogok innen menni, énis egy másik országban tervezem a jövőmet. (nemazér mert anyámis ezt tette, hanem mert ezaz ország "elüldözött" innen)
3/3 anonim válasza:
Lehet persze. En Nemetorszagban elek a csaladommal. Eszembe sincs hazamenni, teljesen mas itt az elet. Valahogy minden egyszerübb korszerübb, könnyebben lehet boldogulni, es emberszamba vesznek. Masok az ünnepek, kedvesek az emberek, nagyon sokan tevednek, akik azt hiszik, hogy a nemet emberek köcsögök. Tavolsagtartoak az igaz, de ha megismered öket, akkor nagyon kedvesek, illemtudoak. Persze itt is vannak kivetelek, de en nem nagy varosban elek itt, hanem kis faluba, es nagyon kedves emberek vesznek körül. De sorolhatnam meg a sok külömbseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!