Teljesen kimerült vagyok, de mégsem tudok aludni, miért?
Légyszi, ne bonyolítsd, és ne is figyelj azokra, akik mindenféle elméleteket aggatnak rá. Feküdj ott, engedd el magad, és hagyd, hogy történjen, ami akar. Nem tilos gondolkodni se. A pihenés mindig pihenés. A feszülés meg nem. Bár lenne minden csak tized ennyire egyszerű.
Mondjuk az se baj, ha észreveszed, hogy állandóan ugyanarra gondolsz, amikor "jár a csavar", és még sose vitt előrébb ez senkit. Mintha nem is te gondolnád. Akarod te azt? Gondolom nem, mégis, hadd csinálja, ha akarja, miután tiszta, hogy nincs semmi akkor se, ha agyalgat az ember, és akkor se, ha nem. Szóval ne érts félre, nem kell semminek se változni, egyedül a laza fekvés a lényeg, azt hívják pihenésnek. Ilyenkor hajlamos a test megajándékozni a gazdáját egy valljuk be, igazán ronda, nyáltócsás szunyával.
Csak a kérdést olvastam.
Szerintem ideges típusú alvászavar lehet. Tudom ajánlani a citromfű teát, vagy orbáncfüvet akár! 1 próbát megér. :)
Remélem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!