Rendszeres stresszhelyzetek kezelésére mit tanácsoltok?
Esetleg ha osztályt váltanál? Nekünk volt 3 olyan tárgyból kemény tanárunk, ami nekem nem kellett, és a másik osztályban nem volt olyan erős követelmény ezekből a tárgyakból.
Általános stresszkezesélre a kineziológus, a testmozgás, autogén tréning, meditáció, stb. a jó.
Talán túl sokat ülsz, kéne napi másfél órát gyalogolnod legalább, vagy úszni.
4: Hát ez az. Ezek miatt vagy stresszes.
Szinte már beteg vagy, gyakoriak a rosszullétek... vedd komolyan! Az egészséged a legfontosabb!
Szóval szerintem túl vagy terhelve lelkileg is, szellemileg is és fizikailag is - nincs időd mozogni, kiegyensúlyozott életet élni ezáltal, úgy értem.
Igen, az iskolarendszer rossz. Teljesen normális, hogy kikészülsz tőle. Ettől még nem kell belegebedni, csak venni a tested, lelked igényeit, és kielégíteni azokat.
Komolyan mondom.
Addig is, igyál citromfű teát, és hallgass meditációs zenéket. Muszáj hogy legyen egy kis kikapcsolódás, legalább ennyit próbálj meg a nagy rohanás mellett.
Én mindig kinevettem azokat akik ilyen módszerekhez folyamodtak, de nekem a nehéz időszakban segített, és a legjobb, hogy dohányzás helyett.
Figyelj. Én hasonló helyzetben voltam, mint te, és Spitomint írattam a pszichiáterrel. Nagyon jót tett, és mellette pedig pszichológushoz is járok rendszeresen. :)
Szerintem már javulok, és a pszichológus is így látja :D Heti egyszer van 5 órám, máskor pedig szinte estig vagyok bent... Pont volt ott egy szabadideje :D
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!