Mit tanácsoltok? Mit tegyek? (Többi lent)
Ami itt megy az a mentális/lelki egészségemnek tesz kárt. Olyan embertípus vagyok, aki szeret a másikon segíteni, de sajnos egyedül nem bírok el ennyivel.
Ami megy az interneten/tévében/rádióban azt már teljesen nem bírom. Mindenhol politika, rasszizmus stb.
Politika: Milliók éheznek, az ország egyre nagyobb szegénységben. Senkinek se biztos a munkahelye. Lehet h ezt a pár hónapot se bírja ki a választásokig.
Rasszizmus: Magyar vagyok, de az elveim az, hogy nem a bőrszín határozza meg az embert, hanem a cselekedetei. Mindenhol cigányozás és zsidózás, amikor ők is emberek. Láttam már rendes cigányt és tolvaj magyart is.
Szeretném, hogy minden rendben legyen, de amikor eszembe jut, h egyedül nem tehetek semmit, akkor általában negatív hangulatba kerülök át.
Mit tanácsoltok, mit tegyek?
vagy az amit #1 ír. tehát ténylegesen aktivizáld magad, az jót tesz a léleknek.
vagy gondolj arra, hogy igazán rossz dolog nem történhet. legfeljebb meghalunk. az meg így is úgy is megtörténik. szóval fel a fejjel:
"Mit tanácsoltok, mit tegyek?"
Járd ki az iskolát, sokat olvass történelmet, vegyél magadnak egy jó szemüveget.
Vedd észre, hogy már valaki megváltotta a világot.
Első kettőnek köszönöm a választ.
Utolsó:
Egyetemista vagyok, nincs szükségem szemüvegre és tudom, csak rossz nézni, ahogyan olyan sok ember szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!