Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha be vettem 29...

Aku19 kérdése:

Mit csináljak ha be vettem 29 szem frontin?

Figyelt kérdés
az az igazság hogy new rég vettem be és már szédülök tőle. Most mit tegyek kérlek segítsetek mert nagyon fontos lenne.

2013. szept. 30. 17:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Én meg 29 évesen kezdtem "új életet". (Misztikus szám ez a 29...)

Felhagytam az addigi munkámmal, ami mellesleg egy diplomás munkakör volt, és lecseréltem egy olyanra, amihez okj-nál több nem kell. De jobban érzem magam, és sokkal jobbak a jövőre nézve a lehetőségeim.

29 évesen találtam meg életem szerelmét.

Soha nem késő, hogy az ember élete megváltozzon. Elcsesztél két szakmát, oké... de 20 éves vagy! K'vasok lehetőség áll még előtted.

2013. okt. 4. 20:10
 22/27 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem fel is kéne mutatnom valamit nem csak a szakmákat próbálgatni mert 29 éves koromig nem tanulhatok állandóan.
2013. okt. 5. 10:10
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
vonat elé...ha meg akarsz halni...én ismerem a szomszéd nénit 300 xanaxot vett magához.2 nap gyogyó,és hazaküldték...
2016. júl. 9. 15:32
 24/27 Portia válasza:
65%
Tudom, hogy ez már egy régi kérdés, de talán még most is ránézel néha. Remélem rendbe jöttek a dolgaid az eset óta! Nekem is volt huszonévesen, hogy egy családi dolog miatt túladagoltam a frontint, 40db után már nem is számoltam. Amikor ez történt nem teljesen a halálra gondoltam, csak egyszerűen nem akartam ébren lenni és ez be is ütött. 2-3 napig azt mondták csak néhányszor nyitottam ki a szemem, nekem teljes homály. Nem vittek szerencsére orvoshoz, mert utálom a gyomormosást és a faggatózást, hogy mit miért teszek.. Ilyenkor amúgy is pszichológushoz, majd pszichiáterhez irányítanak, akikhez teljesen feleslegesen jár az ember. Mindenből van kiút, csak a megfelelő emberekkel vedd magad körül. Kell valaki, akire számíthatsz és meghallgat, akár még együtt is érez Veled. Én ezt tanácsolom és remélem, hogy azóta sikerült találnod legalább 1 ilyen személyt. Fel a fejjel, egyszer minden jóra fordul <3
2016. okt. 22. 21:05
 25/27 Balog Szilveszter válasza:
0.25böl menyi kell hogy kiüsd magad?
2020. márc. 15. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Sok
2022. jún. 30. 18:09
 27/27 anonim ***** válasza:
150 centis lány vagyok gyenge immunrendszerrel engem 15db 0,5 os kiütött es fel napig aludtam
2023. aug. 3. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!