Mit csináljak ha be vettem 29 szem frontin?
Egyébként a túladagolás akár halált is okozhat, bár ha 0,25-ösből vettél be 29-et, attól valószínűleg csak egy alapos alvásban lesz részed.
Mindenesetre inkább hívd az ügyeletet...
Jah, én is azon gondolkodom...:/
(11/2)
29 db FRONTINTÓL NEM FOGSZ MEGHALNI!:)
Én egyszer öngyilkosság céljából RÉSZEGEN 160 DB 0,5 MG FRONTINT VETTEM BE ÉS NEM HALTAM MEG!!!Csak két napig nem voltam magamnál.Hogyis volt ez?:egyszer vasárnap este vettem be 160db 0,5 mg frontin ,másnapra nem haltam meg :(, hétfő estére rám hívták a mentőt.Csak két napig voltam kórházban.
Egyébként utánanéztem internetes forrásokban, többszáz mg-ot emlegetnek halálos dózisként.
De persze felhívják a figyelmet arra is, hogy a "sima" túladagolás mellékhatása is lehet halál.
Ha meg 0,25-öset vett be, az 7,25 mg, az nem sokkal több, mint egy sima izmosabb napi adag. (Azért nem mindegy, hogy 0,25-ös vagy 1 mg-os tablettából szed be majdnem 30-at.)
Elmondanám, hogy 29 tbl frontintól szinte senki nem fog meghalni, ha 1 mg-os volt még akkor sem. Úgyhogy ha ilyen szándékkal vetted be, akkor nagyjából csak a veséddel meg a májaddal cs.sztél ki.
Legjobb lesz, ha kihányod, beviteted magad egy ambulanciára, ahol szépen kimossák a gyomrod és felvesznek míg kialszod magad, azután meg kiadnak a pszichiátriára, merthogy oda való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!