Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami baj van az agyammal?

Valami baj van az agyammal?

Figyelt kérdés
egyre tobbszor erzem ugy hogy semmi ertelme az eletemnek...legszivesebben meghalnek. Folyamatosan az exemen jar az agyam aki most vastagon le*ar mindent megtennek h ujra kedhessem a regi kapcsolatomot csak ezen jar az agyam semmi mas nem erdekel sose vagyok boldog :( ezert mindenki hulyenek nez s fokepp ezert nem akarja ujrakezdeni az exem mert folyamatosan szomoru vagyok de ha nem akarja akkor en meg meg szomorubb leszek...ja es akarmit csinalok folyamatosan ra gondolok hiaba olvasok vagy rajzolok vagy akarmi :(
2013. szept. 28. 18:51
 1/9 anonim válasza:
semmi baj az elméddel! egyszerűen csak hiányzik neked!:)
2013. szept. 29. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:
:'( de kell nekem
2013. szept. 29. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
A hiba nem az agyadban van, hanem a pszichédben, azt kell gyógyítani.
2013. szept. 29. 19:37
 4/9 A kérdező kommentje:
menjek orvoshoz? :(
2013. szept. 29. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet kezelni kéne, mert átválthat ez szorongásba, depresszióba.
2013. szept. 30. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintem mar azis megtortent
2013. okt. 1. 23:02
 7/9 anonim válasza:

jézus, ne picsogjál már. Annál nincs idegesitőbb amikor egy fiú veri a seggét a földhöz meg állandóan nyavajog. Engem már attól most kivert a víz hogy látom ezt asok szomorú fejet, meg mélydepit.

Ha vissza akarod kapni, akkor először kezeltesd magad, és úgy térj vissza az exed életébe, hogy normál önképpel rendelkezel. Sokkal nagyobb esélyed lesz.

2013. okt. 5. 01:08
 8/9 A kérdező kommentje:
de lany vagyok..
2013. okt. 6. 22:45
 9/9 anonim válasza:

jaj ne haragudj, akkor a fiús rész off:D

Ettől függetlenül tartom a véleményemet. Először hozd rendbe magad, vagy legalábbis mosolyogj sokat, és próbáld meg a mostani életed élvezni.

Ha magaddal oké vagy, az exed is könnyebben felfigyel rá. Újra értékes leszel, nem csak egy nyavajgó kislány, aki nélküle nem tud létezni sem. Szóval az ő szemében most minden lehetsz, csak autonóm és önmagát becslő nem. Pedig ezek fontosak.

2013. okt. 7. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!