Ha orvoshoz megy nem sokáig. Természetgyógyászok viszont ki tudják kezelni és a daganat szépen visszafejlődik.
Ha konkrét cucc is érdekel az ILZSU -t tudom ajánlani:
Ha csak az hogy mennyi van hátra az daganattól függ, lehet fél év, de lehet húsz év is. Én a helyedben inkább meggyógyítanám magam mint a napjaim számolgatnám.
a löttytől nem gyógyul meg senki
kis bűnöző vagy felettem!
Ezek a "csodaszerek" csak arra valók, hogy betegek, és a hozzátartozók zsebeit kifosszák.
Kemoterápiával, műtéttel a daganatok csökkenthetők, elmulaszthatók.
Meddig élhet? Egészséges ember sem tudja.
Orvosok ma már nem titkolóznak, megmondják az esélyeket.
jaj istenkém :/
...nem rólam van szó, hanem a barátnőmről.
nem tudom mik az esélyei, egyenlőre nem kilátástalanok, de kemóra nem akar konkrétan járni.
köszönöm azért a válaszokat :)
[ a természetgyógyászban látok némi fantáziát]
Természetgyógyászattal még soha nem gyógyult meg senki, bármilyen tumora is volt.
Kemoterápia az egyetlen, ami megöli a rákos sejteket. Igaz, másokat is, de a haja ki fog nőni, ha ez zavarja.
Nagyon nagy felelősség valakit le beszélni bármilyen kezelésről, vagy rábeszélni egy másikra.
Annak idején engem is lebeszéltek volna a kemoterápiáról, és javasolták a nagy mennyiségű barackmag fogyasztást.
Mert az jobban gyógyít! Gondolhatod, nem a barackmagot választottam. Ennek 6 éve.....
Óvatosan a kéretlen tanácsokkal. A kértekkel is!
Már megint te?
Az előző kérdésedhez is leírtam érthetően: ahányféle daganat, annyiféle prognózis.
Mit nem értesz ezen?
Talán ha olyan jó barátod, megkérdezhetnéd, hogy mégis MILYEN daganata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!