Mit csinaljak? Kerjek segitseget, ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Naggyabol mar fel eve kezdodtek a problemaim, de mostanra azt hiszem hogy meg rosszabb let. Azt mondta az egyetlen ember aki mindent tud errol hogy depresszios vagyok es segitsegre van szuksegem. Rendszeresen begyogyszerezem magam hogy egy kicsit kiussem magam mar vagdostam magam. Es mostanaban tul sokszor gondolok a halalra. De az a baj hogy tudom hogy segitsegre lenne szuksegem, de folosleges lenne, nem latom ertelmet, a masik dolog meg hogy nem tudom hogy hogy beszeljek errol a szuleimmel, mert ok ezekrol semmit nem tudnak. Mit csinaljak?2013. szept. 21. 20:40
1/2 Mirk válasza:
Beszélj a szüleiddel. Kérj segítséget. Menj orvoshoz. Segítségre van szükséged.
De ha még nem kértél segítséget, akkor honnan vannak gyógyszereid? Tudod egyáltalán, hogy miket szedsz be?
Vagdosod magad? Az miben segít, vagy mire jó?
2/2 anonim válasza:
A depresszió egyik tünete az is, hogy nem látod értelmét annak, hogy segítséget kérj, vagy nem hiszed el, hogy bármi segíthet rajtad.
Pedig segítségre van szükséged. Keress fel egy szakembert, hidd el, jót fog tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!