Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mitől van az hogy...

Szerintetek mitől van az hogy egyszerűen nem igénylem a valós társas kapcsolatokat, csak a neten élem ki magam?

Figyelt kérdés

Menyasszonyom van, de nem vagyunk állandóan együtt, hetente egy két nap viszont telefonon és interneten bármelyik percben elérjük egymást és beszélünk is rengeteget.. Viszont nincs haveri köröm társaságom, még egy ismerősöm se és az a legfurább hogy egyáltalán nem is hiányoznak :D

Nem vagyok egy gazdag forma, inkább csoró, de azért nagyjából saját életet élek.. Gyakran az zavar hogyha a párom valamiben nem kompetens vagy nem ért hozzá akkor nincs kihez érdemben fordulni nincs kivel kitervelni dolgokat.

A páromon kívül nem is igazán bízom meg senkiben sem, és szerintem könynen manipulálható rossz emberismerő vagyok utóbbi már mondjuk kevésbé jellemző, viszont ha be vagyok kényszeritve egy közösségbe pl munkahely, akkor előbb vagy utóbb asszimilálódok és valaki mindiíg manipulálni kezd! Utálom ezt!!

Érdekkapcsolatok kiépítésére gyakorlatilag képtelen vagyok márpedig ez elengedhetetlen a mai világban ahhoz hogy akármit is elérjek...

Miért vannak igy ezek a dolgok?

Monogám volnék?

Hogyan változtathatnék ezeken a dolgokon?

27 F

2009. nov. 5. 00:57
 1/2 anonim ***** válasza:

szia.kicsit nyilj meg,ne legyél zárkozott ennyire.

keress barátokat,de ne a neten!!!!!!!!!

2009. nov. 5. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem sok haverom van akit netről ismerek, jó arcok..

Próbálj találkozni velük élőbe is (netes haverokkal) aztán piálj rá kicsit, aztán full laza leszel :D

2009. nov. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!