Mit tegyek ha nem használ a xanax?
Figyelt kérdés
0,25mg napi 3*1
De így is kijön a szorongás és a rohamok. Dokihoz Jövőhéten megyek vissza, nem tudom hogy bírom ki addig?
Vehetek be több xanaxot?
2013. szept. 16. 21:32
11/15 anonim válasza:
Hát, elvileg igen. De szerintem a háziorvos is, ha arról van szó. De felesleges vele próbálkozni, mert úgyis azt mondják majd, hogy orvoshiány van és nem férsz bele az időbe (engem mindig ezzel küldtek el). Előbb gyógyulsz meg, ha rááldozol havi szinten 20-30 ezret és eljársz egy pszichológushoz magánbeszélgetésre.
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mi lesz, 60 ezer ft a fizetésem...
Ha betegállományba kell mennem, akkor még kevesebb.
2013. szept. 17. 15:24
13/15 anonim válasza:
Ezért nem kell betegállományba menni. Én egyetem mellett jártam, eléggé szabadon választott időpontokban. Igaz, hogy havi 60k-ból nehéz kigazdálkodni... Már én sem járok sehova, mert nincs rá keret; szenvedek is elég rendesen. Szerintem öngyilok lesz a vége előbb vagy utóbb.
15/15 A kérdező kommentje:
Éjjel is fél 4-kor remegésre és félelemérzetre ébredtem,
bevettem 0,25 xanaxot, jobb lett, fél hétkor újra... Lassan mehetek be 12 órát dolgozni, pénzzel dolgozom, szóval valamit ki kell találnom, de remélem holnap a doki mondd valamit, de érzem hogy antidepresszáns lesz a vége.
Ilyen állapotban lassan már dolgozni sem fogok tudni.
2013. szept. 18. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!