Mit tegyek ha nem használ a xanax?
Figyelt kérdés
0,25mg napi 3*1
De így is kijön a szorongás és a rohamok. Dokihoz Jövőhéten megyek vissza, nem tudom hogy bírom ki addig?
Vehetek be több xanaxot?
2013. szept. 16. 21:32
1/15 acelsziv válasza:
kb a függőség határán vagy. Mi a problémád?
2/15 A kérdező kommentje:
Pánikbetegség generalizált szorongással.
2013. szept. 16. 21:44
3/15 A kérdező kommentje:
Régen antidepresszáns segített rajta, és most megint előjött.. :-( De nagyon félek az antidepitől, mert annak idején pokol volt az első 2 hét, amíg hozzászokott a szervezetem..
2013. szept. 16. 21:45
4/15 anonim válasza:
Ne!
Kezdj el futni, sokat vagy eddz más módon, a komoly sportolás segíthet. Higgy magadban...újra. Foglald el magad, próbálj átlépni az eddigi életeden.
5/15 A kérdező kommentje:
Sportnak belefér az, ha minden nap otthon tornázok pl?
2013. szept. 16. 21:51
6/15 A kérdező kommentje:
Napi 12 órát bent vagyok a munkahelyemen, szinte egész nap rosszul vagyok, már rettegek bemenni is.
2013. szept. 16. 21:55
7/15 anonim válasza:
A gyógyuláshoz a megfelelő mélylélektani pszichoterápia vezet.
8/15 anonim válasza:
Én is szorongok és a sport vajmi keveset használ...
A probléma forrását kéne megtalálni pszichoterápiával. Addig pedig növeld az adagot. Én úgy szedek Xanaxot, hogy ha érzem, hogy ideges vagyok, bekapok mondjuk 0,25 mg-t és jobb lesz.
Persze ha neked folyamatosan feloldódó van, akkor ott ez a módszer nem működik. De ahhoz, hogy tényleg meggyógyulj kell a pszichoterápia.
9/15 anonim válasza:
Ha kevésnek tűnik a felírt nyugtató, az azt jelenti, hogy nem jó az antiepresszáns. Vagy épp nem szeded... A kérdésedre nincs jó válasz. Lehet, cserélni kellene a xanit, vagy újraszedni az antidepit, de mindezt csak az orvosod teheti meg. Mellesleg a xanax adagja alkalmilag emelhető...
10/15 A kérdező kommentje:
Pszichoterápiára a pszichiáter tud elküldeni? Mert ugye ő csak gyógyszereket ír fel.
2013. szept. 17. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!