Pánikbeteg vagyok és folyamatosan rettegek, hogy megáll a szívem. Mit tegyek?
24 évesen nem állhat meg csak úgy? Egész nap ettől rettegek.:(
Pedig minden szívvizsgálatom jó lett. :( 24/L
Pszichológus segít.
Elég az is ha elfogadod: mindenki meghal, te is meghalsz. Ez az élet. Ha rettegsz akkor is ez van, ezért kár rettegni.
Jó könyv:
Szorongás, fóbiák, pánik
Hogyan legyünk úrrá félelmünkön
Renau Z. Peurifoy
Nézd meg, hogy tisztában legyél a betegségeddel:
https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k
Ezután keressél egy kiképzett pszichoterapeutát (olyan pszichológus, pszichiáter, stb. aki terápiás kiképzést is kapott).
:)
Bocs, hogy mosollyal kezdem, de azt hittem, én írtam a kérdést.
Én is pánikbeteg vagyok, ami vicces, ha épp nem félsz valamitől, de kegyetlen, ha rákattansz valamire.
Az elmúlt két évben a mélyvénás trombózistól féltem, és voltam kétszer a sebészeten, egyszer az ügyeleten, egyszer pedig magánultrahangon, ahol megmondta a doktor néni, hogy csodaszép vénáim vannak, de én akkor is attól félek, hogy én leszek az a 0,0001%, akinél nem jelennek meg a klasszikus tünetek, és holtan esem össze.
Egyébként orvosi rendelőben, kórházban mindig nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy ott rögtön tudnak segíteni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!