Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális vagyok?

Normális vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretek orvosokhoz járni .Most is arcidegbénulásból gyógyulgattok és szinte örömmel tölt le ,ha mennem kell gyógytornára vagy injekcióra...Valahogy vonzz ez az érdeklődési kör
2013. szept. 12. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit szeretsz benne? Azt hogy tőrödnek veled, mert az valóban betegség.
2013. szept. 12. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok kimaradt hogy Münchausen-szindróma a neve, bár igazából ennek az a tünete hogy a beteg SZÍNLELI (is) a betegségeket. Szóval ez komoly, de ha szimplán csak élvezed ezt az egészségügyesdit, akkor nincs semmi baj, csak van egy fura szokásod.:) (Ha meg esetleg a fájdalmat élvezed akkor megint baj van.)
2013. szept. 12. 20:34
 3/7 Bárzsing ***** válasza:
A Münchausenesek nem színlelik, hanem "megbetegítik" magukat. Pl. tűt juttatnak fel a húgycsövükbe, hogy véres legyen a vizeletük.
2013. szept. 12. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Fájdalmat nem élvezzem ,de ez is csak most jött nekem ,hogy rájöttem eleinte még nem is szerettem ...Mióta gyógytornára járok azóta ilyen...Lehet,hogy a tőrődés nem tudom bár annyira nem vagyok elhanyagolva...A sebészetre való járás illetve az ortopédiára nem annyira tetszik...
2013. szept. 12. 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Illetve a gyógytornán is olyan kedvesek:)
2013. szept. 12. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos azért, mert te is érzed, hogy jót tesz.

Nem hinném, hogy ez beteges lenne.

2013. szept. 13. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm akkor megnyugodtam:)
2013. szept. 13. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!