Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretek orvosokhoz járni .Most is arcidegbénulásból gyógyulgattok és szinte örömmel tölt le ,ha mennem kell gyógytornára vagy injekcióra...Valahogy vonzz ez az érdeklődési kör2013. szept. 12. 20:18
1/7 anonim válasza:
Mit szeretsz benne? Azt hogy tőrödnek veled, mert az valóban betegség.
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok kimaradt hogy Münchausen-szindróma a neve, bár igazából ennek az a tünete hogy a beteg SZÍNLELI (is) a betegségeket. Szóval ez komoly, de ha szimplán csak élvezed ezt az egészségügyesdit, akkor nincs semmi baj, csak van egy fura szokásod.:) (Ha meg esetleg a fájdalmat élvezed akkor megint baj van.)
3/7 Bárzsing válasza:
A Münchausenesek nem színlelik, hanem "megbetegítik" magukat. Pl. tűt juttatnak fel a húgycsövükbe, hogy véres legyen a vizeletük.
4/7 A kérdező kommentje:
Fájdalmat nem élvezzem ,de ez is csak most jött nekem ,hogy rájöttem eleinte még nem is szerettem ...Mióta gyógytornára járok azóta ilyen...Lehet,hogy a tőrődés nem tudom bár annyira nem vagyok elhanyagolva...A sebészetre való járás illetve az ortopédiára nem annyira tetszik...
2013. szept. 12. 21:12
5/7 A kérdező kommentje:
Illetve a gyógytornán is olyan kedvesek:)
2013. szept. 12. 21:12
6/7 anonim válasza:
Biztos azért, mert te is érzed, hogy jót tesz.
Nem hinném, hogy ez beteges lenne.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm akkor megnyugodtam:)
2013. szept. 13. 15:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!