Nemértem a többi korombeli gyereket= ( van vmi megoldást?
Szia!
Megnyugtatlak,nem vagy egyedül ezzel a problémával,de így mint kiderült én sem:D
Én 18 leszek és én sem tudok a korombeliekkel jó kapcsolatot létesíteni,pláne nem az osztálytársaimmal,mert mindegyikük olyan gyerekes,egyfolytában csak zavarják az órát,ami miatt ugye nem lehet rendesen tanulni és figyelni,mindenen csak röhögnek,mint az óvodások!
És emellett persze azt hiszik,hogy ők a legjobbak,a legszebbek,a legokosabbak és a legtökéletesebbek,pedig nagyon nem így van:S
Én még csak azt nem értem,hogy mindig ők csinálják a legtöbb balhét és soha nem kapnak semmit a tanároktól,csak egy kis szidást,de az meg ugyebár mit is számít az "ilyeneknek"?Semmit.Meg a legtöbben őket szereik(oszt.társak)pedig nem is kedvesek meg semmi(épp ellenkezőleg)
Uh nem értem ezt a mai világot,de még szerencse,hogy a szerelmemmel,aki ugyan velem egy idős,de mégis érettebb,mint a többi kis hülye megértjük egymást és együtt utáljuk az osztályt,botránkozunk rajtunk és szenvedünk,hogy mikor lesz már vége ennek az osztálynak!
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,de olyan jól esett valakinek leírni az idegemet!
Ja és ami a legrosszabb(hogy a kérdésedre is válaszoljak:P):Sajnos erre nincs megoldás,ebbe bele kell nyugodni és sajnos szerintem a világ már nem lesz jobb,csak rosszabb!Sajnos!
Kitartás és Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!