Van Csernus doktor stílusához hasonló pszichiáter Magyarországon?
A kérdező kommentje:
- ":D.Mi folyik itt?Én csupán egy szerintem értelmezhető egyszerű kérdést tettem fel,amire választ szerettem volna kapni....ehelyett én kaptam rágalmazásokat,illetve kérdéseket tőletek!"
Ez sajnos a mai szociális viselkedési forma. A társadalom de főként a fiatalok és a középiskolások antiszociális megnyilváűnulása, természetesen tisztelet a kivételnek! Viszont pont ez az X hányad akik az atiszociálisok közé tartoznak, éppen ők okoznak akkora probléma halmazt más emberek körében, hogy azt el sem lehet képzelni.
- "Nem vagyok sem beteg,sem gyógyszerfűggő..." Viszont azt kérdezi: Tudtok olyan pszichiátert aki hasonló mint Dr.Csernus Imre de nem olyan népszerű és olcsóbb?
Ez már eléggé ellentmondásos.
- "Teljesen egészséges vagyok,sportolok kedves Nikol:)"
Talán fél felvállalni mások előtt azt hogy önnek problémája van.
- "Én is tudom ezeket amiket te leírtál.Csupán egy könyvet írok a pszichológusok kezelési módjairól és csernuson kívül szerettem volna beletenni az egyik fejezetembe egy másik ekvalens példát.ennyi"
Igazán könyvet ír e-témában? Érdekes.
(Válasz a kérdésére.)
Szeretne beletenni az egyik fejezetébe egy másik ekvalens példát is? - Hát nem csak az egészségügyi esetekben, betegek gyógyítására használnak pszichológiát.
Ez pedig az elemzéses módszer, mit a fentiekben láthat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!