Súlyos önbizalomhiány ellen mi a megoldás? 18/L
Figyelt kérdés
Néha szépnek látom magam meg csinosnak,de általában előtör ez a szörnyű önbizalomhiány,hogy ronda vagyok és dagadt és senkinek nem tetszem.Ugyanezt tapasztaltam most gólyatáboromban,teljesen átlag nagy hangú lányok mindenkinek tetszettek, én kinek? Senkinek.Ezt most nem úgy modom,mintha Miss Universe lennék,csak egyszerűen már nehéz ezt elviselni.
Néha már az öngyilkosságon gondolkozom,meg a plasztikán stb mű dolgokon,agyon koplaláson,soha nem érzem jól magam a bőrömben.
Bármilyen fiú kikezd velem,csak szexet akar(erre meg nagyon nem vagyok vevő),és ettől még jobban degradál az önértékelésem.
2013. szept. 3. 01:15
11/11 anonim válasza:
Azért hagyd magad néha hogy meg szexeljenek. Helyre billentené a nagy lelki bajodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!