Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A borderline már nagyobb...

A borderline már nagyobb divat, mint a depresszió?

Figyelt kérdés
Mármint annak a betegségnek a beképzelése,annak hangoztatása,h olyanod van.Azt tudom,h ezek létező betegségek,és valaki tényleg szenved ezektől,de most nem arra gondolok.
2009. nov. 1. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
A depresszió már elcsépelt. Meg ettől olyan baromi műveltnek tűnik az ember.
2009. nov. 1. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a hülye, aki azzal vág fel, hogy ő borderline???!!!

És vannak, akik előtt ezzel fel lehet vágni?

Ugye csak félreértettem valamit?!

2009. nov. 1. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:

És ettől tűnik valaki műveltnek??? Hát, megáll az eszem.

És ráadásul úgy néz ki, hogy nagyon megöregedtem, mert ez nálam nem nagyon jönne be.

előző voltam

2009. nov. 1. 16:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem értetted félre,ez a divat
2009. nov. 1. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
na és gyökérnek lenni, stabil felülnézetből végzettség nélkül megállapítani, hogy ki szenved betegségben, az még annál is nagyobb divat?
2009. nov. 1. 16:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezt a választ nem nagyon értem.De egyébként az emberek saját magukat diagnosztizálják az internetről,vagy a barátaik diagnosztizálják őket,szintén az internetről.Persze tévesen.
2009. nov. 1. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Szomorú, hogy a mai serdülők számára ez sikk, meg egyáltalán, hogy valamiféle betegséget kell bebeszéljenek magukról másoknak, hogy azt higgyék, valóban érdekes emberek,egyediek.

Aki ezt alaptalanul terjeszti magáról, valószínűleg másféle pszichés zavar diagnózisát megkaphatná, amivel aztán marhára nem vágna fel...

2009. nov. 1. 16:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj , hogy sokan azt hiszik ez a divat ergo sokan elmennek orvoshoz aki megállapítja hogy 10ből 9en csak divatból az vagy bebeszéli magának.Az az ember aki meg télleg ilyenben szenved azt mondják hogy hát csk bebeszéli..

Ha nagy hülyeséget írtam előre is elnézést kérek..

2009. nov. 1. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nem semmi gyerekek! Ilyen világot élünk? Ezeknek az emberkéknek segéd fogalmuk nincs arról, milyen betegségek neveit aggatják magukra! Voltam diagnosztizált depis! Tudom miről beszélek. Csak nehogy bevonzzanak egy kőkemény fajtáját valamelyiknek is, mert akkor majd lehet nézegetni!!
2009. nov. 1. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
én orvosis vagyok és igen, ez a legújabb divat. most mindenki, aki hisztis, az borderline-os. ezt maguknak szépen diagnosztizálják otthon és akkor tök jó. gyerekenél meg a hiperaktivitás. régen azt mondták rosszcsont kölök, ma hiperaktív és speciális terápia kell neki. ezek divatbetegségek, ha már uncsi lesz lesz más.
2009. nov. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!