Anorexiával kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki anorexiás. Nem eszik, egész nap fekszik otthon, nem iszik meg egy gyümölcsteát sem, mert azt mondja, túl sok benne a kalória. Elkezdett pszichológushoz járni, tehát a szakértő segítség megvan. Én, mint barát, hogyan tudnék neki segíteni a gyógyulásban?2013. aug. 25. 20:49
1/2 anonim válasza:
Éreztesd, hogy mellette állsz, mást nem tudsz sajnos tenni.Beszélj vele sokat, de ne a betegségéről.
2/2 anonim válasza:
Ajánlom neki a Jégviráglányok című könyvet, elég érdekes, egy anorexiás lányról szól. Nos, én nagyon is megértem mivel én is evészavarban (anorexiában) szenvedek. Ha pszichológushoz jár, pszichiáterhez, az jó, mert ő ha minden igaz méri, meg kitűz egy súlyt (csak akkor a minimális súly alatt van) amit el kell érnie. Ez a betegség nagyon veszélyes lehet hosszútávon, akár bele is halhat!!! Éreztesd vele hogy ez nagyon veszélyes! Amúgy nagyon vékony már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!