Mi a véleményetek erről a gyógyszerről? Valaki szedte már közülletek?
Az a helyzet, hogy nagyon szorongok, és semmi gyógynövényes cucc nem segített még. Szedtem Remotiv extrát, régebben simát is, teákat ittam, meg különböző recept nélküli gyógyszereket is. D-vitamintól kezdve mindent.
Nekem nem működtek. Most kezdtem el járni a pszichológushoz, és egyre jobban attól félek, hogy elkezdődik az iskola, és be kell járnom. Éjjszaka aludni is eléggé nehezen tudok :|
Egyszer rivotrilt írt fel a pszichiáter, amit 2hét után abbaahagytam, mert rászoktam. Olvastam a neten egy olyan gyógyszerről, amihez elvileg nem lehet hozzászokni, és nem is túl erős, és elvileg nem rontja a tanulási dolgokat. Ez a gyógyszer a Spitomin. Ismeri valaki itt?
Tapasztalatot tudnátok mondani ezzel a gyogyóval kapcsolatban?
19f
köszi a választ:)
Csak az a gond, hogy a rivotrilra is rászoktam, pedig naponta csak egy szemet írtak fel szükség esetére...
De én az 50 szemet bevettem nagyon rövid idő alatt.
A Helex tablettáról mondanátok véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!