Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek a rivotrilró...

Mi a véleményetek a rivotrilról, mint gyógyszerről?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt kellene hatnia. Tudom, hogy mindenkinél másképp hat, egyáltalán van értelme szedni. Azt is tudom, hogy valaki nagyon dicséri, valaki nagyon szidja. Az aki szedi és már volt öngyilkossági kísérlete, tényleg háttérbe szorítja ezeket a gondolatokat, vagy ugyanúgy előjönnek(és nem ér semmit) Vagy aki először kapja tényleg nem jut el ahhoz, hogy megölje magát. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2012. nov. 3. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A Rivotril nem előzi meg az öngyilkossági kísérleteket, nem is arra van, csak szorongásoldó.
2012. nov. 3. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, akkor a másik gyógyszer az, amit kaptam az lehet az antidepresszáns. majd megkérdezem a dokit, hogy akkor ezt nekem minek írta fel. bocsi, hogy itt teszem fel a kérdést, akkor a másik gyógyszer amit kaptam, annak hány százalékban kellene hatnia? és semmi javulást nem érzek. a gyógyszer neve nem jut eszembe.
2012. nov. 4. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az antidepresszáns hetek alatt fejti ki a hatását, ezért a szedés elején kiegészítik szorongásoldókkal, amiket később - ha már elég az antidepi - el lehet hagyni.
2012. nov. 4. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az antidepresszáns az a gyógyszer, aminek nem jut eszedbe a neve, tulajdonképp felpörgeti az agyadat, hogy kihozzon a mélabú-ból, meg a depresszióból. A nyugtatót meg azért adják hozzá, hogy legalább éjjelre aludni tudjál, vagy hogy a napközben jelentkező érzelemkitöréseket csillapítsa. Nos ebből a nyugtatóból alapból 2 fajta van: a xanax fajta, meg a rivotril fajta. A doktorok a betegségtől, a betegtől függően választanak, amikor egyiket vagy a másikat ajánlják fel. Hogy mekkora a különbség: Én xanaxot kaptan elsőre, zolofttal. Egyre rosszabbul lettem, végül kórházba kerültem. Ott megvizsgáltak, és csak annyit csináltak, hogy elvették a xanaxot, és adtak rivotrilt. Másnap reggelre nem voltam többé pánikbeteg. Azóta sem jött elő, pedig már 7 éve volt ez. Nos, amit én ereztem? a xanax rendkívül kellemes, és megnyugtató hatású volt, de egyre több kellett belőle, ugyanakkora hatáshoz. A rivotrilnál meg első nap azt éreztem, mintha üres lenne a fejem. Másnapra meg ez az érzés megszűnt, és semmit sem éreztem, ha bevettem. Nos ezért tartom jó gyógyszernek. mert nem kívánsz rászokni, és mégis meggyógyít.

2012. nov. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!