Mi a véleményetek a rivotrilról, mint gyógyszerről?
Kedves kérdező!
Az antidepresszáns az a gyógyszer, aminek nem jut eszedbe a neve, tulajdonképp felpörgeti az agyadat, hogy kihozzon a mélabú-ból, meg a depresszióból. A nyugtatót meg azért adják hozzá, hogy legalább éjjelre aludni tudjál, vagy hogy a napközben jelentkező érzelemkitöréseket csillapítsa. Nos ebből a nyugtatóból alapból 2 fajta van: a xanax fajta, meg a rivotril fajta. A doktorok a betegségtől, a betegtől függően választanak, amikor egyiket vagy a másikat ajánlják fel. Hogy mekkora a különbség: Én xanaxot kaptan elsőre, zolofttal. Egyre rosszabbul lettem, végül kórházba kerültem. Ott megvizsgáltak, és csak annyit csináltak, hogy elvették a xanaxot, és adtak rivotrilt. Másnap reggelre nem voltam többé pánikbeteg. Azóta sem jött elő, pedig már 7 éve volt ez. Nos, amit én ereztem? a xanax rendkívül kellemes, és megnyugtató hatású volt, de egyre több kellett belőle, ugyanakkora hatáshoz. A rivotrilnál meg első nap azt éreztem, mintha üres lenne a fejem. Másnapra meg ez az érzés megszűnt, és semmit sem éreztem, ha bevettem. Nos ezért tartom jó gyógyszernek. mert nem kívánsz rászokni, és mégis meggyógyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!