Leghatásosabb nyugtatók?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyek a leghatásosabb/ erősebb vény nélkül is kiváltható nyugtatók (ha lehetséges árral együtt!? ) ? (ezalatt értem a gyógynövényeseket is)
Én a sedacue forte-val próbálkoztam, de az csak kisebb dolgoknál segít.
Megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni! (:
19/L
tőgyarcú barom az első -.-'
Esetleg Valeriana (cickafarkból) ? Ne harizz , de árat nem tudok ... Meleg vagyok ... És hát ... Elég stresszes az életem , sok sérelem és sokat segít ... És még csak nem is olyan májgyilkos ... És amikor valaki basztat vele , és át akarok hozzá menni hogy széttépjem (meglepődnél mit tudok a "kemény" 156 cm-emmel XD), akkor is megakadályoz :D
Remélem segítettem :D
Utolsó vagyok :D (megint XDDDDD)
Mint leszűrhetted , kicsit hirtelen haragú vagyok :D És a képességeimet szemléltetendő : vertem már földig az aranyos , kigyúrt 2 méteres pasimat , mert pofon ütött :DDDDD ... Nem vagyok erős , sőt !!!! Csak g*ci :DDDD
dafuq
én kérek elnézést az eddigi válaszolók helyett, habár a témához hozzászólni nemtudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!