Önmagad vagdosása vagy nyugtatók szedése?
A vagdosással többet ártasz.
A nyugtatót meg ne csak úgy kapkodd befele, hanem menj pszichiáterhez, aki beállítja a gyógyszerezésedet.
nem mondtatok újat. tényleg ez az egyetlen dolog. járok sportolni, kifárasztom magamat, ittam gyógyteákat, szerintem mindenfélét kipróübáltam már, amiről csak hallottam a tévében, és az interneten. Mindent, amit hallottam a pszichiáeteremtől, pszichológusomtól.
Nem kapkodom a nyugtatókat. Szerintem a nyugtatók többet ártanak. A vagdosás nem értem, hogy miért árthatna. Ha nem is mélyek annyira, hogy ott maradjanak egész életem végére. És van akarat erőm, és teszek ellene, de nem lehet mindig tenni ellene.
Azért mondtam, hogy menjetek pszichiáterhez.
Ez nem normális!
Én nagyon mélyen depressziós voltam, volt is rá okom, nyomós okom, de hiába szűnt meg, a depresszió maradt, mert valami felborult bennem.
Világ éltemben gyógyszer ellenes voltam, nagy baromságnak tartottam, mert mondván: a lelki problémákat lelkileg kell megoldani...
Hát, megkövetek így utólag minden gyógyszert szedőt!!!
Engem a gyógyszer, a szorongáscsökkentő húzott ki a majdnem-öngyilkosságból.
Tudtam újra enni, aludni, ÉLNI!
Menj orvoshoz Kérdező, magánhoz, pszichológushoz is: ORVOS!!!
És jobban leszel!
Én is jól vagyok, pedig azt hittem, hogy nem érem meg a 2012-es évet, aztán már mindjárt vége is...
Fel lehet épülni, de segítséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!