Miért nincs élet kedvem?
Figyelt kérdés
5 öngyilkossági kísérletem volt már, ebből két komolyabb is az idén mikor a vonat alól húztak ki meg mikor egy üvegnyi Rivotrilt szedtem be, a többire nem emlékszem. Két éve járok pszichiáterhez de csak a nyugtató függő lettem. Már azt antidepresszánst is lecserélték de semmit nem javított a hangulatomon. Már unom az életet, csak a gyógyszerek révén létezem! Úgy gondolom hogy annak már nincs is élete akit csak a hangulatjavító éltet, pedig még csak 19 vagyok azt mondják előttem az élet. Csak mi az hogy "ÉLET" na azt meg hogy eszik?! Nekem már csak a cigaretta és a nyugtató jeleni ezt, az az életem és csak ennyi..2013. aug. 18. 23:15
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg ennyire durva a helyzet, akkor a pszichológusok nem fognak segíteni. Mikor volt az első kísérleted? Mit éreztél akkor? Az előtte lévő hetekben mik történtek? Esetleg ezekre emlékszel? Vagy arra, hogy mielőtt próbálkoztál volna öngyilkossággal miben láttad az életed értelmét? Mert valamiben biztos láttad, ha korábban nem próbáltad megölni magad.
Mesélnél kicsit magadról bővebben?
19/L
2/2 Bárzsing válasza:
A gyógyszerek mellett jársz pszichoterápiára is? Mert ez a kettő együtt hatásos. Plusz van alvásmegvonásos terápia, ezt te is meg tudod csinálni, heti kétszer pl. éjfélkor lefekszel és 4-kor felkelsz és egész nap nem fekszel le utána csak este. Bár ez csak egy ideig hatásos, hosszútávon már nem. Emellett van még fényterápia. Ha ezek még csak szóba sem kerültek (alvásmegvonás, fényterápia, de a pszichoterápia sem), akkor lehet, hogy másik dokit kellene keresni. A nyugtatófüggőséggel is kellene foglalkozni, orvosi felügyelettel meg kellene próbálni egyre csökkenteni az adagokat, hogy le tudj szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!