Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Már régóta tart ez de 4 éve jött elő leginkább. Sokszor fáj a fejem, álmos vagyok, vagy nem eszem semmit vagy napokig vagy falok. Folyamatosan rossz a kedvem és úgy érzem értelmetlen élnem, máskor ürességet érzek fájdalommal keverve. Van amikor úgy érzem fel vagyok dobva. Sűrűn iszok alkoholt. Reggelente a buszon szorongok. 4 éve vagdosom magam, mert úgy érzem ezzel kivezetem a fájdalmam. 2 naponta sírok. Az érzelmeim úgy változnak mintha egy hullámvasúton ülnék. Félek a magánytól de én lököm el magamtól az embereket. Egyszerre szeretem őket és gyűlölöm. Csúnyának, semmirekellőnek érzem magam. Mostanában 2 naponta megfordul a fejemben az öngyilkosság, lejátszom hogy milyen lenne. A barátaimat gyakran "fenyegetem" azzal, hogy most öngyilkos leszek. Olyan mintha egy érzelmi hullámvasúton lennék és borzasztóan fáj. Fizikai fájdalmaim is vannak. Fáj a nyakam is, a hátam, a csontjaim. Mi lehet ez? Komoly bajom van? :(
2013. aug. 15. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Bipoláris zavar,azaz mániás depresszió.

És komoly. Jó lenne felkeresned egy szakembert.

2013. aug. 15. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Amit az első mond.
2013. aug. 15. 15:09
 3/3 Bárzsing ***** válasza:
Lehet bipoláris zavar, de borderline is. Én azt javaslom, keress fel egy pszichológust, pszichoterapeutát, mert ebből egyedül nemigen lehet kijönni, és segítség nélkül lehet, hogy csak egyre rosszabb lesz. Ha tudsz, kérj valakitől tanácsot, hogy kihez érdemes menni, hogy egy tényleg jó szakemberhez kerülj be.
2013. aug. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!