Nem akarok orvoshoz menni! Annyira megvetettem mindig ezt, ha vki ezzel hárította a dolgait. Most meg én lettem az. Utálom magam emiatt is. Teljesen tönkre vágja az életemet! A környezetem nem tudja, csak én érzem, hogy nincs vmi rendben, tehát még nem annyira vészes a dolog. Talán vissza lehet még ezt fordítani.
2009. okt. 27. 22:56
1/10 anonim válasza:
akkor én mit mondjak :S ne akard tudni én mennyire depreszziós vagyok és ez ellen már nem lehet tenni ,legalábbis jelenleg
2009. okt. 27. 23:04
2/10 anonim válasza:
Addig kérj hozzáértő segítséget, amíg még jó hatásfokkal tudnak segíteni. Amíg kontrollálni tudod, hogy gond van és rendbe akarod hozni. Nyilván tudod, ez egy elég komoly betegség, nem biztos, hogy helyesen öndiagnosztizáltad magad, úgyhogy legalább ebben kérd ki egy szakember véleményét.
2009. okt. 27. 23:05
3/10 anonim válasza:
A depressziót a gondolataid okozzák. Egy jó pszichológus vagy pszichiáter rengeteget tud segíteni. A férjem azonnal orvoshoz fordult, és egy év alatt kijött belőle. Nem kell erről senkinek sem tudni, de ne foszd meg magad a segítségtől.
2009. okt. 27. 23:10
4/10 anonim válasza:
akkor most megtudtad, hogy mit vetettél meg eddig. a büntetésedet saját magadra szabod ki, és addig tart, amíg beismered a saját hibádat, amit előzetesen elkövettél. amíg nem, addig szenvedni fogsz, ami vagy elmúlik magától, vagy nem. de legtöbbször nem múlik. mindig visszajön.
akkor fogsz tudni megszabadulni tőle, mikor képes leszel belátni, hogy te is tévedhetsz.
3 és fél éve vagyok depressziós.
2009. okt. 27. 23:47
5/10 anonim válasza:
Nekem közepesen súlyos depresszióm volt. És elmentem egy pszichiáterhez és addig csak nem is tudtam mennyire súlyos a helyzet mert kiderült hogy ehhez társult egy agora egy szociálfóbia. Amúgy az az igazán depressziós aki nem tudja magáról. (tudom ez most hülyén hangzik) De akármennyire is ellene vagy hidd el egy pszichiáter nagyon sokat tud segíteni én már tapasztaltam és most élem a normális életemet.
2009. okt. 28. 00:02
6/10 anonim válasza:
Elhiszem hogy nem birod a dokit de meny el tapasztalatból mondom. Probáld ki a citrom v. orbáncfű teát és ha kicsit tisztában látsz tőle keres 1 dokit. Téleg segíthet.
2009. okt. 28. 00:16
7/10 anonim válasza:
ha leirnád lehet megoldodna/megoldanák a problémádat!szedj gyogyszert!én amikor nagyon ideges voltam használt!mintha drogos lettem volta...miis volt a neve...nemtom de biztos sokminden használ!
2009. okt. 28. 00:29
8/10 anonim válasza:
Isten mentsen meg attól, hogy ide leírd a problémádat!! Csak azt ne!! Tapasztalatom, hogy csak magyarázkodhatsz, és csupa kötözködő választ kapsz, gúnyos megjegyzések, ha meg túl sokat magyarázkodsz, akkor azt vágják a képedbe, hogy "lám, lám,mennyi időd van hosszú magyarázatokat írni, akkor nem is lehet olyan nagy a baj"! Csak szakértőktől kérj segítséget, ha itt teszed, valószínűleg utána még rosszabbul érzed magadat!
A minden szempontból legjobbakat kívánom! És ha javasolhatom, inkább a természetes módszereket keresd, pl a Moksa elixír emeli a rezgészszámot, ezáltal segít hogy a saját problémáidat Te magad is meg tudd oldani.
2009. okt. 28. 11:16
9/10 anonim válasza:
Ki lehetne írni felül a mentális egészség oldalra: újkorklub pont hu, szíves figyelmedbe ajánlom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!