A fiam barátja skizofrén,17 éves. Veszélyben van a fiam, ha vele van?
A baj az, hogy a történet folyamatosan változott, bővült, de én aki már az eleje óta követem, még elképzelni is nehezen tudom ezt a helyzetet. De most az illető cigó? Mert szerintem az is sok mindent befolyásol, ők hajlamosabbak az ölésre.
Mondjuk egy ennyire problémás embert én tuti elkerülnék, de azért hagynék üzenetet, hogyha elhaláloznánk, akkor tudják ki tette.
Mindenesetre először is próbáljon meg lenyugodni, hogy racionálisan hideg fejjel is át tduja látni a helyzetet és keressen fel egy szakértőt, mert ehhez mi már kevesek vagyunk.
A fiad is szeretné megszakítani a sráccal a kapcsolatot, vagy csak te?
Ha a fiad is, egyértelmű a helyzet. Én nem utaznék el, csak finoman leépíteném a dolgot, ti. előbb-utóbb úgyis visszajöttök, és a srác ugyanúgy itt lesz, hiába utaztatok. Én nem gondolom, hogy holnap már megölné a fiadat ez a srác, pláne, ha szereti. Vegyél neki egy gázsprét, tanulja meg használni, ennél több védelem nem hiszem hogy kéne, amíg a "kapcsolat leépítése" folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!