Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vény nélkül kapható nyugtatót...

Vény nélkül kapható nyugtatót keresek (csak hozzáértők válaszát kérem)?

Figyelt kérdés
-MAOI,-DARI,-NPRI,-NRI,-SNRI,-SSRI,-SNDRI.-SSRE,-NaSSA,-TCA,-Azapironok,-5hidroxitriptamin 1A-agonista.Az előbbi felsorolásból mi kapható vény nélkül?-(homeopátiás gyógyszer nem érdekel, mert nem hatásosak semmilyen mértékben. Alternatív "autohipnotikus" tippek sem érdekelnek túlzottan... nem teát akarok inni csak megoldást a problémámra szakember nélkül (pszichológus vagyok))

2013. aug. 11. 04:42
1 2
 11/14 Salx Narval ***** válasza:
Nem vagy könnyű eset az biztos.:D Orvoshoz nem mész, gyógynövényt nem szedsz, a vényre kaphatót kizárod, más meg ugye nincs.:D Sokra nem mész azzal, hogy megírom nekem mis segített, már csak azért sem mert a vény nélkül kapható készítmények mindegyike gyógynövény. De, parancsolj, nekem az alábbi keverék segített, földirekettye, citromfű, macskagyökér, cickafark, golgotavirág, orbáncfű, levendula, rooibos. Néhányat ki lehet hagyni, de a rooibos, macskagyökér, levendula,citromfű, alap. A fürdővízbe is jó, de jobban jársz, ha oda ezek olaját csepegteted én pl levendulaolajas párologtatót is használok, nagyon jó a sólámpa is. Nézd, ha ezek nem segítenek, akkor kizárt, hogy recept nélkül bármi is segítene, ez esetben a saját érdekedben fordulj orvoshoz. Más: ha nem a hatóanyagokkal vacakoltál volna, hanem beírod a konkrét problémát, és megjelölöd a vény nélkül kapható kategóriát,azonnal kidobta volna a készítmények nevét, összetételét, a 2 perccel még sokat is mondtam.:D
2013. aug. 13. 08:29
 12/14 Salx Narval ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy nő vagy, ez esetben a cickafarkat se hagyd ki a keverékből, mármint, ha mégis kipróbálnád.
2013. aug. 13. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát te tényleg nem vagy egyszerű. Nem szívesen akadnék össze ilyen pszichológussal.

Azt írod nem érdekelnek alternatív megoldások, sem teák, csak megoldást keresel a problémádra. Azaz csak gyógyszer érdekel. A gyógyszerek viszont csak a tüneteket kezelik, terápia nélkül csak rosszabb lesz, hisz ha elnyomod a lelki tüneteket, azok még erősebben akarnak majd felszínre törni.

Kissé gügye dolog Valeriánából 20 szemet bevenni, hisz az egy gyógynövényből készült szer és azok nem úgy hatnak mint a gyógyszerek. Ha tartós és végleges megoldást akarsz akkor kezelni kellene a problémádat, pl gyógynövényekkel, önmagddal való szembenézéssel, és nem pedig elnyomni gyógyszerekkel. Persze hogy nem volt hatásuk nálad, hisz mint mondtam a gyógyszer tünetet kezel: azonnal, a természetesebb módszerek pedig hosszabb távon fejtik ki a hatásukat, akár hetek alatt és a lelki tisztulás ugyanolyan mint a testi tisztulás: azaz akár még rosszabbodhat is a dolog, mielőtt végleg eltűnik.

Stresszre amúgy nagyon jó a Rhodiola rosea, nem tudom ismered, e.

[link]

Kitolja a határokat, de nem a testet megerőszakolva, mint a szintetikumok, hanem természetesen segít rá. És persze ez sem lesz hatásosabb ha többet veszel be, ugyanis az optimális hatás csak megfelelő adag mellett érvényesül.

Ha meg rád tör a depis pár perc akkor mindegy hogy gyógyszerezed magad, vagy alkoholizálsz, ugyanaz a kettő lényege. Jó sok érzelmi elfojtásod lehet... Gondolom pont ezért érdekelt a pszichológia már korábban is.

2013. aug. 13. 10:12
 14/14 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelőnek kijár a dicséret a télnymegállapításért
2013. aug. 20. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!