Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kell orvoshoz fordulnom?...

Kell orvoshoz fordulnom? Nyugtatót kéne szednem?

Figyelt kérdés

Az utóbbi néhány hónapban többször is magam alatt voltam, depressziós is lettem már! Viszont pár hete éjszakánként már aludni sem tudok csak forgolódok az ágyban és ilyenkor rám jön valamiféle stressz mert ilyenkor a szívem nagyon gyorsan ver,kapkodom a levegőt és ilyenkor kényszerem van valamit szétcsapni/erőt kifejteni. Napi szintem rám jön ez a stressz. Alig alszom. :S Kihez forduljak segítségért? Kell nyugtatót szednem? már nem bírom :(

21/L

2013. aug. 7. 05:18
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
A háziorvosodhoz menj elsőként. Nem maradhat így,mert a kialvatlanság miatt még depressziósabb leszel. Ha kell,ő tovább küld,de elképzelhető,h most még elég egy kis feszültségcsökkentő gyógyszer(pl.Xanax),ami altató hatással is bír.
2013. aug. 7. 07:12
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Ahogyan az előttem szóló is leírta a családorvosát kellene felkeresnie először, aztán ha szükséges tovább küldi majd önt az ideggondozóba (neurológia) ahol a legjobb megoldást kapja a problémáira.
2013. aug. 7. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Giorgio19, csoda udvarias fiú vagy.
2013. aug. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!