Mi lehet velem?
Először is bocsi, ha rossz a kategória! :)
Szóval az a helyzet, hogy egyszerűen irtózom attól, ha más emberek előtt kell ennem bármit is, akár csak egy kóstolót is. Utálok étteremben, vagy bármi ilyen helyen enni, utcán, egyéb helyeken. Azt képzelem, hogy megnéznek, hogy egy a lány minek eszik? Utálom a testemet, tükörben néha szépnek tartom az alakom, de a képeken mindig elszörnyedek magamon, utálom! 170 centi vagyok és 60kg, legalább 10kg-t akarok fogyni, de valahogy mindig úgy vagyok vele, hogy koplalni próbálok, és mellette sokat sportolok, azzal nincs is gond, mert jól bírom, de anyukám rám szokott szólni, hogy kell ennem, de nagyon nem szeretek. Aztán ha nem koplalok, akkor meg normálisan eszek, de attól nem fogyok és iszonyú bűntudatom van minden kajálás után! Tavaly koleszba kerültem és ott majdnem fél évig nem volt vérzésem, aztán meg azóta mindig rendszertelen, van amikor kimarad egy-két hónap, de általában úgy szokott, hogy megjön egy hónapba, aztán egy hónap kihagyás. Méreteim: mell-84cm derék-70cm csípő-95cm Sokszor kiakadok kis dolgokon is, amiken nem kéne. Pluszba még van valami tippetek a fogyáshoz? Köszönöm a segítséget! 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!