Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet velem, miért fáj...

Mi lehet velem, miért fáj mindenem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elvesztettem a szüzességem, több mint 1 hete és azóta fáj az alhasam, a petefészkem. 1-2 napja a derekam is elkezdett fájni, annyira meg ijjedtem, hogy lehet, hogy terhes vagyok, de persze védekeztünk és semmi baj nem volt! De ma estére elmentem futni, és mire hazaértem, lezuhiztam és nyugalomba tettem magam elkezdett fájni a combom töve,a forgócsontom közül, alig bírok lábra állni..

ez mi lehet? mi bajom lehet? terhes lennék és ez is egy jel? nagyon nem kellene a baba, megölnének itthon! Kérem valaki írjon! 17/L

2013. aug. 9. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

alhasi-derék fájdalom: nálam mensi előtt szokott. mikor kell megjönnie neked?

comb fájdalom: nem húztad meg futás közben véletlenül?

2013. aug. 9. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Combnál valószínű a szalaghúzódás, ha nehezen megy a felállás-járás, jó lenne megmutatni a háziorvosnak, ő adhat gyulladáscsökkentőt is.
2013. aug. 9. 23:33
 3/4 A kérdező kommentje:
a menstruációmig kb 10-9 nap van mivel 20-21 napos ciklusaim vannak. De azt olvastam, hogy a szüzesség elvesztése után sokat késhet, szóval szerintem ez eltolódik.! Hát az meglehet, hogy csak meghúztam, nem tudom. De ha mára az alhasam jobban fáj az lehet egy kis izomláz is a futástól csak már nem tudom megkülömböztetni?!:/
2013. aug. 10. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, lehet.
2013. aug. 10. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!