Milyen "élménynel" jár az angyaltrombita?
az általánosabbakat én is ismerem, halu, mentális zavar. De én személyes véleményekre lennék kíváncsi. Pozitív, negatív egyaránt. Szé-t írok belőle, úgyhogy légyszi minél részletesebben. Pontosan MILYEN az a hallucináció? Mennyire gyorsan üt be? Milyen ahogy elmúlik? Esetleg hullámokban hat? Mélyebb és kevésbé mély tudatállapotok váltakoznak közben? Hogyan érzékeled a hangokat?
szóval értitek.. :D
Az angyaltrombita főleg szkopolamint és hioszciamint tartalmaz, amelyek a muszkarinos acetilkolin receptorok kompetitív antagonistái. :)
Az angyaltrombita erős, meggyőző hallucinációkat idézhet elő. Sok beszámolót hallottam, de kevés volt pozitív az erős mellékhatások miatt: szájszárazság, homályos látás, szemfájás, szédülés, zavartság.
Ezen kívül a hatásos és a mérgező adag nagyon közel van egymáshoz, tehát ha érzed a hatást, akkor már közel vagy a veszélyes túladagoláshoz.
Ezek miatt semmiképp sem javaslom a kipróbálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!