Ha vki megeszi az angyaltrombita magját, akkor mennyi ideig tart a hallucináció?
1 szem magtól lehet komolyabb baja is?
Nem akarom kipróbálni, csak kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle...
túl sokáig. pár óra, nem tovább mint pl az lsd, de a csattanóból az is sok. én nem szeretek szórakozni vele.
amúgy 1 magtól nem éreznél semmit, kb 10 szem kell, de 20tól akár meg is halhatsz, és én nem szeretem, ha ilyen közel van egymáshoz az alsó, és a felső határ. :)
22:36osnak
nem kötekedni akarok, de az LSD trip majd egy napig tart :D
a kérdésre 10-15mag elfogyasztása után kb. 4-5órányi nem intenzív Hallucináció várható.
Hát ez személyfüggő is egyébként. Én angyaltrombita kivonatot ittam, állítólag fejenként egy kiskanálnyit lehetett volna bevenni, mi beszlopáltuk mind a másfél decit de szemernyit sem haluztunk.. Bár bajunk sem lett tőle. A volt a szerencsénk, hogy biztosan hígítva volt.
Hülye kisgyerek voltam, most már tudom hogy növényi cuccokkal csak felelősségteljesen lehet próbálkozni.
Ez a vicc egyébként, hogy ezeket a növények bármelyik hülye gyerek számára elérhetőek, akik nincsenek felelősségük tudatában, a mákot meg betiltják... Vicc..
kb minnt a csattanómaszlag,de nem érdemes kipróbálni,nem is próbáltam,nem is fogom (ugyanúgy,mint ahogy a szerecsendiót sem)
akkor máár valami jó haska,vagy lsd vagy gomba ,vagy dmt vagy zsálya,vagy hajnalka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!