Hogyan tudnám összehangolni a drogozást és a tanulást?
Figyelt kérdés
magánéleti probléma miatt csak úgy tudom jól érezni magam ha "züllök" viszont probléma hogy kezd a tanulásra rámenni. mindkettőre szükségem van, mit tehetnék?
Sajnos a tanulás nagyon káros szenvedéyl.Próbálj meg lazitani és teljes erővel a drogra koncentrálni.
2013. aug. 9. 13:04
2/9 anonim válasza:
Sajnos csak azt tudod tenni, hogy erőt veszel magadon és választasz, vagy a züllés, vagy a tanulás. De a drog nem fog kihúzni a gödörből. Én sajnos korán meg kellett, hogy tanuljam, ha mélyen vagy, senki nem fog kicibálni, neked kell megfognod a hajad és kirángatni magad. Az emberek sajnálnak, de magasról tojnak rád, és senki nem élheti helyetted az életed, tehát pluszban, még igazuk is van. Mindenkinek van magánéleti problémája, akinek nincs, hazudik, de túl könnyű a könnyebb utat választani. Ha neked az jó, hogy gyengének látod magad, csináld. Az még mélyebbre dob majd.
2013. aug. 9. 13:05
3/9 anonim válasza:
A lehető leghamarabb hagyd abba a tanulást, és drogozz!
2013. aug. 9. 13:07
4/9 A kérdező kommentje:
sajnos csak így tudom kezelni a pronlémáimat, felejteni és nem gondolni rá.
de a tanulás is nagyon fontos számomra. egy ördögi kör, mert ha nem ütöm ki magam, akkor sem tudok tanúlni, mert folyton agyalok..és kiütve meg sehogyse megy
2013. aug. 9. 13:14
5/9 anonim válasza:
Ennél kicsit bővebben ki kellene fejtened, hogy most mi is a helyzet, mennyire súlyos a dolog? Néha egy-egy füves cigi egy szerelmi bánat miatt, vagy napi háromszor lövöd magad heroinnal, mert valami komolyabb tragédia ért. Ha nem annyira súlyos a dolog, szerintem egy Cipralex plusz Xanax kombó lehet, hogy segítene.
2013. aug. 9. 13:23
6/9 A kérdező kommentje:
valahol a kettő között
2013. aug. 9. 13:52
7/9 anonim válasza:
Mi a baj? Mi vetett olyan mélyre, hogy csak a drogokban látod a megoldást?
2013. aug. 9. 14:04
8/9 anonim válasza:
5-ös vagyok!
Szerintem fordulj orvoshoz. Ne pszichológushoz, hanem pszichiáterhez. A drog nem biztos, hogy a legrosszabb megoldás, de jobb MINDIG van. Ha gondolod írhatsz privátban is. 33 éves létemre eléggé sok mindenen keresztülmentem már, hátha tudok segíteni.
2013. aug. 9. 14:17
9/9 anonim válasza:
Ugyanezeket a kifogásokat fogalmaztam meg én is annak idején, amíg végül ki nem vágtak az egyetemről.
Összehangolni a kettőt sosem fogod, választanod kell. Ne áltasd magad azzal, hogy "majd jövő héttől" vagy hogy "csak ritkán". Azzal becsapod magad. Áll le most, tanulj, és akkor nem szívod meg úgy, mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!