Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy vagy két napos koromból...

Egy vagy két napos koromból vannak tiszta emlékeim. Más rendelkezik hasonlóval?

Figyelt kérdés
(nem tudtam hova besorolni a kérdést)

2013. aug. 6. 23:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy a kórházra emlékszem, és ott egy vagy két napot töltöttünk
2013. aug. 9. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
én arra se emlékszek hogy óvodába mi volt:o
2013. aug. 11. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem az első emlék kb. 9 hónapos koromból van. Szurit kaptam és utána sírtam kint a váróban, anyu fogott. Emlékszem arra is, hogy milyen ruha volt rajtam ( kék cicanadrág és kis fehér pulóver). Utána a következő emlék kb. 2 éves koromból van.
2013. aug. 29. 10:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Én emlékszem arra hogy anyukám szoptatott. Persze ezek csak halvány foszlányok, utána már csak 1-2 éves koromból vannak emlékeim, de azok már tiszták.
2013. aug. 29. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes téma!....én is csak óvodás koromtól emlékszem.
2013. szept. 5. 22:21
 16/19 A kérdező kommentje:

Pontozgatok továbbra is felfelé. Elnézést azoktól akik sokadszorra olvassák, de kíváncsi vagyok mások történeteire

:-)

2013. szept. 5. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 1 éves koromból van egy nagyon tiszta emlékem, komolyan mondom a ma reggelre nem emlékszem ilyen jól.
2013. szept. 5. 23:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyik nap megkérdeztem anyut hogy hol van az egyik kedvenc plüssöm és órákig gondolkozott mire rájött hogy 1-2 hónapos lehettem amikor kaptam és rá pár hétre el is veszett..azóta sem találtam meg és néha még ma is automatikusan nyúlok a párnám mellé hogy megfogjam(de ez általában csak akkor van ha alvásból felébredek) :)
2013. szept. 6. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Én arra emlékszem, amikor bárányhimlős voltam 2 éves koromban. Azt hiszem, ennél korábbi emlékem nincs.
2013. szept. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!