Bajban vagyok, hogyan küzdjek a borderline személyiségzavar ellen?
Fogadd el az orvos tanácsát. Nem véletlenül mondta, amit mondott. Jó oka volt rá.
Talán a túlzott kötődést szeretné gátolni. Mivel a kedvelt személy sem teljesen egészséges mentálisan, talán nem is annyira téged, mint inkább őt szeretné védeni ezzel. Ne érts félre, nem tőled, inkább a szituáció lehet számára valamiképp hátrányos, ha valaki túlzott rajongást mutat irányába. Nem tudhatom mi áll a háttérben, de azt tanácsolom, hogy inkább halgass a dokira, bármilyen nehéznek is tűnik most.
Általában két mentális zavarral küszködő egyén jobban egymásra talál, mintha egészségesek lennének.
Én is valahogy így jártam. Bár az én lelki társam ugyanabban a városban lakott, mégis olyan volt, mintha kilométerekre. Azóta már nem vagyok vele olyan jóban, de szinte mindennap eszembe jut. De mondjuk jobban is alakulnak a dolgaim, mióta nem függök tőle. Szóval kitartás! Jobb néha, ami rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!