Nemrég vettem egy cserepes brahmi növényt amelynek sokat olvastam az agyra való pozitív hatásairól (koncentráció, memória, agyi vérkeringés javítása). Hogyan használjam?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a levelekből naponta mennyit érdemes elfogyasztani, és milyen formában (tea vagy csak simán elrágni)? És bár nem a témához tartozik, de a későbbiekben megoldható az itthoni szaporítása a növénynek?2013. aug. 6. 14:23
1/2 anonim válasza:
Szuper az a növény.
Ha nekem lenne ilyen leszedném a levelét,kiszárítanám,kávédarálón összedarálnám,és bekapszuláznám. Mondjuk szárítva nagyon büdös. :D De a jó memóriáért meg kell szenvedni.
Nagyon szeretem mert helyrepakolja a memóriát.
2/2 anonim válasza:
Előző voltam.De a szárított levelét teának is jó lehet forrázva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!