Mit gondoltok az öngyilkosságròl?
A kommenteket most nem volt kedvem elolvasni!:D De azért leírom, hogy mit gondolok erről az egészről.
Én 3-szór próbáltam öngyilkos lenni gyógyszerekkel! De hidd el ez nem mególdás! Tudom most azt gondoljátok, hogy én beszélek, de az tudja a legjobban aki benne volt!
Nem éri meg ezen gondolkodni, csak szenvedést okozól magadnak és a szeretteidnek is. Nem őket bünteted meg ezzel, hanem saját magad. Ők elfelejtenek egy idő után, de a te életedet már nem tudja visszaadni senki! Kérlek ne gondolkodj ezen! Mindenre van megoldás, hidd el. Ne dönts elhamarkodottan. Inkább keress fel egy pszihólógust.
Csak annyit tudok mondani, hogy KITARTÁS! SOHA NE ADD FEL!:)
Üdv!18/L
Bizonyos -ritka- helyzetekben elfogadhatónak tartom. Próbáltam már, de nem sikerült, szerencsére utána évekig jól voltam. Most viszont már néha újra eszembe jut, ugyanis 40 feletti vagyok és nincs családom, se gyerekem, se szüleim, se hobbim, nemsoká talán munkám sem, egyedül élek és antiszociális lettem, ezért már barátaim is alig (nincs is már rá igényem), az egészségem sem túl fényes, úgyhogy nem lenne kiért és miért meggondolni magam, ha végképp összecsapnának a hullámok a fejem felett.
Nem akarnék lerokkanva, egyedül vegetálni évekig vagy
egy elfekvőben életem végén.
A katólikus vallás azt tartja hogyha gondok miatt megölöd magad akkor az is gyilkosságnak számít szóval bűnhőd érte méghozzá úgy hogy a gondjaid a túlvilágban is folytatódnak.
Amúgy eléggé emós felfogásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!