Pszichiátriai betegségek más megvilágitásban. Véleményetek?
végignéztem, ill. hallgattam a felvételt, és ledöbbentem.
valahol mindig is bennem volt ez az érzés, amiről a film szól. csinált betegség, hatalmas pénz, .......
figyelmébe ajánlom az alábbiakat mindenkinek,
aki tök egészséges,
akinek családjában előfordul ilyen "betegség"
aki érdeklődik a pszichiátria mint tudomány témakörhöz.
felmerült két szer neve.
Ritalin
Valium
Kérdés: A Valium-ot és a Xanax-ot mien panaszokra adják ki?Nagyön Szépen köszönöm!"
Kedves levélíró!
Elvileg feszültség és szorongáscsökkentésre, de nálunk egyre inkább szinte minden panaszra.
együttérzéssel: dr.Lajtavári László
2009-10-28 :
NÁLUNK EGYRE INKÁBB SZINTE MINDEN PANASZRA.
Nah szépen vagyunk!!!
ezek nem kitalált betegségek aki benne van valamelyik fajtájában azok tudják, de ettől függetlenül az orvosok teljesen nyugodtan írogatják fel mindenkinek a nyugtatókat ha már kicsit ideges vagy rossz kedve van
és szerintem akik szedik azok is tisztában vannak vele hogy nem mindenre a nyugtató a megoldás de ettől oldódik meg legegyszerűbben és leggyorsabban a probléma
Milyen felvételt hallgattál végig? Elfelejtetted gondolom belinkelni.
A depresszió és a szorongás hidd el nekem, hogy nem kitalált betegségek. Saját tapasztalatból mondom. Egyébként egyetértek azzal, hogy nem lenne szükség gyógyszerre, de mivel pl. számomra nincs olyan megoldás, amit tudnék finanszírozni, még mindig jobb egy szem Xanax, mint megőrülni.
Pszichiátriai betegség nincs, pszichés betegség létezik.
(Gondold végig a magyar nyelv értelmezése szerint.)
Kedves 4/5!Igazad van, DE!!!
Én feltettem. ugy látszik levették!!! Már nem először fordul elő!!!
http://www.youtube.com/watch?v=E3lyaOXoiM8
Beirod keresőbe, hogy Pszichiátria- a Halálipar.
Meglesz az.
vagy simán egy megnyitott You Tube oldalra akár beirhatod.
A szorongás, "pánik" létezik, tudom. Tapasztalat is mondatja velem. De azt is tudom, hogy lelki problémáktól van mindez. Ha urrá tudunk lenni a lelki problémánkon, akkor a szorongás, pánik, és társai megszünnek. Szintén tapasztalat!!!!!
A filmben olyan számszaki dolgokat mondanak, hogy kopasznak is hajmeresztő!!!!
Könnyebb tablettát adni, mint sem a valamiért mentálisan sérült embereknek segiteni. Ehhez az segitséghez EMBER kellene. A tabletta van mázsaszámra a gyógyszergyárakban. Sok ember ment már tönkre ezektől a "gyógyszerektől" (((
ha nem jön be, akkor irj, valahogy elküldöm.
Megjegyzem nem birtam végignézni!!!!!
És érzésem szerint van komoly! valóságalapja!!!!!
Gyógyulást hoznak ezek a szerek? fenét. Ha valaki jobban lesz, az nem a "gyógyszertől" lesz.
Kaptam anno én is ilyen csodaszert. Vezetett nekem is utam idegosztályra. Kár volt!!!! Magamtól másztam ki!!!! De amilyen balek vagyok,azért a táskámban van egy kis üveg tabletta. Igaz lejár mielőtt elfogyna Hál Istennek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!