Mit tegyek? Megtegyem vagy ne?
Nagyon rosszul érzem magam, megfordul bennem az öngyilkosság is.. :(
Olyan szerencsétlennek érzem magam. Mindig az is voltam sajnos.. sose sültek el ugy hogy ahogy akartam.
Valami tipp h lehetne kiverni a fejemből ezt?
Nyugi nekem is volt ilyen érésem, hogy élni sem volt kedvem.
DE NEHOGY MEGTEDD!!!
Szerintem rád férne egy kis nyaralás:)
Amúgy hány éves vagy??
nyaraltunk már, 14/F vagyok de ha hallanál az életemről..
elváltak szüleim, nagyon nehéz kizavarni fejemből. Már lassan 2 éve, de még most sem megy. Barátnőm nincs, de viszont barátom van, akikben meg is bízhatok.
De akkor is valahogy bent van a fejembe.. :(
Nyaralásom nagyon jól telt amugy
" nyaraltunk már, 14/F vagyok de ha
hallanál az életemről.." Akkor ez mi, ha nem sajnáltatás?
Szüleiddel milyen a viszonyod?
Jó lenne, ha legalább egyikükkel tudnál beszélni erről. Remélem, ezt az öngyilkosságot nem gondoltad komolyan, de tényleg nagyon rosszul érezheted magad, ha ilyesmi egyáltalán megfordul a fejedben :-(
A legfontosabb: valakinek mondd el, hogy problémáid vannak! Legjobb lenne a szüleidnek elmondani.
Az nem önsajnáltatás, ha valakinek gondja van és segítséget kér. Ha már unod az öngyilkos kérdéseket, akkor ne nézegesd a "mentális egészség" témakört.
Ez a 2. válaszolónak szólt.
Még előtted az élet a szüleid dolgai ellenére is! Épp az a dolgod, hogy ne olyan életet élj, amilyet ők! Légy mindig korrekt, normális, ha kell rafkós és rámenős. Ezt majd érzed, mikor mi a jobb... Aztán jön valami tuti csaj, de még mellé majd még több :-)))
A többit hozza az élet. Szóval az öngyit hagyd a francba és élj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!