Közületek vett már részt valaki személyiségfejlesztő tréningen? Van hatása?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe kezdem el.Nekem az a bajom,hogy 33 évesen is nagyon félénk vagyok,és leblokkolok szituációkban. Adott helyzetben nem merem megemelni a hangom,mikor kellene,és nem merek visszaszólni a bántásokra.A doki szerint erről nem én tehetek.Gyermekkorban erősen elnyomták bennem.Szerintetek használhat az ilyen tréning?2013. júl. 22. 13:23
1/2 anonim válasza:
Mindenképp, de ez egy hosszú folyamat, én is 6 éve, fősulin kezdtem el önismerettel foglalkozni.Azóta sokat fejlődtem, de ez egy jó hosszú út, még mindig nem vagyok a végén.Ha gondolod írj privit, amúgy elkezdtem könyvet irni pont az én történetemről
2/2 anonim válasza:
Nekünk az egyetem alatt két félében kéthetente 3 órás önismereti trainingünk volt. Én személy szerint nem nagy elvárásokkal vágtam bele, de azt kell mondjam, ha radikális változást nem is hozott, legalább megismertem az erős és gyenge pontjaimat, lassan 20 év távlatából is tudok néha arra támaszkodni amit ott megtudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!