Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem így? Nagyon zavar.

Miért érzem így? Nagyon zavar.

Figyelt kérdés

Olyan érzésem van, mintha az életemben nem történt volna semmi érdekes, vagy jó amire öröm lenne visszaemlékezni öregkoromban. És ami a legrosszabb, úgy érzem, nem is lesz. Mit tehetek ez ellen?

12/F

2009. okt. 21. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

anáym lécci

12 vagy

még kisgyerek

majd felnőssz tini leszel lezs barátnőd majd kariered később feleséged gyerekeid ha szerencsés vagy sok pénzed bárhova elmehetsz

12 évesen úgylátod a világot mint egy öregember? azok mondják ezt

mi történt volna veled?

még kise bújtál a tojáshéjból

mit akarsz mi történtjen ennyi idősen veled?

2009. okt. 21. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mire akarsz még visszaemlékezni 12 évesen? A születésedre?

Én 26 vagyok és ez az időszak teljesen homályos nekem.

Történni fognak az életedben jó és sajnos rossz dolgok is,amire vissza tudsz majd emlékezni.

Addig örülj,hogy gyerek vagy,és használd ki!

2009. okt. 21. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzed, mert így van. De még korán van! Ne várj semmire!! Csak érezd magad jól, és megtörténik, aminek meg kell. 12 évesen kb ugyanezt gondoltam, azóta már regénybe illő dolgok történtek velem. Veled is fognak, nem csak filmekben történnek nagy dolgok :D
2009. okt. 22. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt az érzést, amikro én voltam 12 velem is volt ilyen..amikor rossz napom volt, vagy csak úgy hirtelen.Nemsokára elmúlik, nyugi..addig is beszélj sokat emberekkel, de ne msn-en, hanem élőben, találkozzatok, focizzatok, társasozzatok, vagy beszélgess a szülőkekl, olvass, vmi, ami leköti a figyelmed.Hidd el, ez kell ilyenkor:)
2009. okt. 23. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Épp most kezdtem bele egy jó vastag könyvbe. :) Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 23. 20:46
 6/6 anonim válasza:
A szüzességed elvesztése egy jó emlék lesz, az biztos megmarad :D
2009. okt. 23. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!