Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehetnék szomorúbb? 24 F

Hogy lehetnék szomorúbb? 24 F

Figyelt kérdés

Sok öröm nincs az életemben, de azért annyira nem is rossz... rengeteg mindent elbénázok, de mintha nem lenne (kellő) lelkiismeretem, nem sokat, illetve szerintem nem eleget aggódok miattuk.

Amikor szomorú vagyok, akkor az is inkább egy tudatos elhatározás, mint belülről jövő állapot.

Ami struccpolitika, mert ha szar (illetve nem jó), akkor ne vigyorogjak az életre.

Hogy lehetnék szomorúbb?

24 F

2013. júl. 19. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha egy etióp kislány lennél, akkor nagyon szomorú életed lenne! :(

Szerintem ezt beszéld meg családdal vagy baráttal!

2013. júl. 19. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémát.

Nem attól jutsz előrébb, hogy igazán szomorú tudsz lenni amiatt, hogy "rengeteg mindent elbénázol". Van, aki nagyon is szomorú, kétségbeesett nehéz, elbaltázott élete miatt, de az önsajnálaton kívül ugyanúgy semmit se tesz magáért. Ha valami hajtóerőre van szükséged azt próbáld megkeresni, ez a szomorúság érzésére vadászás nem tudom mitől segítene rajtad.

2013. júl. 20. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak azért szeretnék szomorúbb lenni, mert nm szeretem a struccpolitikát.
2013. júl. 20. 18:53
 4/7 anonim válasza:

Szerintem butaság amit csinálsz. Ne szomorú akarj lenni, hanem inkább éld meg úgy az eseményeket, ahogy belőled jön.

Én is nehezen leszek szomorú, vagy jönnek rám negatív érzések, igazából hasonlítok hozzád. Nem próbálok úgy tenni, ahogy a helyzet megkövetelné, mert számomra nem követeli meg.Lehet más a belső értékrended, nem érzed olyan szörnyűnek azokat a dolgokat, amiken mások szomorkodnak, vagy aggódnak.Így akár támasza lehetsz olyanoknak, akik rosszabbul viselik az életet.Inkább őszintébb akarj lenni, ne szomorúbb!:)

22L

2013. júl. 23. 10:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Összességében én egy nagyon negatív, pesszimista ember vagyok.

Csak szeretnék MÉG "rosszabb" lenni.

2013. júl. 23. 20:38
 6/7 anonim válasza:
Akkor mégsem vagy olyan, mint én. Miért akarsz "rosszabb" lenni?....amit leírtál, abból azt értem, hogy pesszimista vagy, de ez egy felvett érzés, elmagyarázod részletesebben?
2013. júl. 23. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem felvett érzés, mindig ilyen voltam... csak rászeretnék erősíteni.

Mert ha sz@r, miért örüljek, hogy nem jut eszembe? Ha hiábavaló minden, akkor maradjak kiábrándult, és semminek se örüljek.

Ilyen egyszerű.

2013. júl. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!