Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha 3 eve nem talalom a a...

Ha 3 eve nem talalom a a boldogsagot, mert akivel le tudtam volna elni az eletemet, elhagyott, terapeuta segithet?

Figyelt kérdés

Mar lassan 3 eve szakitott velem az akkori baratom,es nagyon megviselt,par honap alatt 15 kg-ot fogytam,es azota is csak azon ragom magam,miert?

Probalkoztam tobb parkapcsolatom is volt mar,de vegul rajottem,hogy senkit sem tudok ugy szeretni,mint azt az egyet.

Minden nap eszembe jut,es ilyenkor konnyek szoknek a szemembe,es abban remenykedem,hogy visszajon hozzam,hisz mar ketszer visszajott.

Az a baj,hogy amikor utoljara nalam volt,mindent megbeszeltunk,es a kulon toltott ido raebresztette,hogy en vagyok szamara az "igazi".

Aztan 2 ora mulva felhivott,hogy megsem mukodik,es azota sem ertem,mi tortent.

Nem erzem lezartnak a kapcsolatot,a szivem melyen ugy erzem,nekunk egyutt kellene lenni.Senki sem potolhatja Ot a szivemben.

Nem tini szerelemrol van szo, 27 es 28 evesek vagyunk.

Arra gondoltam,hogy talan szakember segithetne ebben,ha lenne itt olyan,aki erdemben hozza tudna szolni a tortenethez,nagyon sokat segitene.

Koszonom hogy elolvastatok,es aldoztatok ram az idotokbol.

2013. júl. 17. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Átérzem a problémádat, nekem is van hasonló tapasztalatom, csak én férfi vagyok 30 felett, és sokkal több év telt el. És sok hasonló esetet olvastam már itt mindkét nem részéről.

Ha nálad már 3 év eltelt, akkor biztosíthatlak, hogy soha nem fogod elfelejteni azt a személyt, mert ilyen típus vagy, és ezt el kell fogadnod. Lesznek időszakok, amikor kevesebbet gondolsz majd rá, halványul az emléke, és olyan időszakok is lesznek, amikor mindent félredobnál annak érdekében, hogy vele lehess. Az ilyen érzések ellen nem lehet küzdeni, mert csak még erősebben jönnek, hanem át kell élni és el kell fogadni, hogy az ilyen kötődés emberi tulajdonság. A szívnek nem lehet megparancsolni, ne szeressen valakit.

Bizonyos szempontból szerencsés vagy, mert képes vagy igazán mélyen szeretni, és átélted az igaz szerelmet.

Ami tenni tudsz, az az, hogy rá kell érezned, hogy másokat is tudsz szeretni és be tudod fogadni őket a szívedbe feltétel nélkül. Ehhez teljesen nyitott szívvel kell közeledni mások felé, ez a titka. És ezt gyakorolni kell minden nap. Akkor majd ráérzel, hogy másokban is meg tudod találni a boldogságot, amit most csak ahhoz az egy emberhez tudsz kötni. De őt is mindig szeretni fogod.

Meg azt a tanácsot tudom adni, hogy amikor erősen jönnek rád ezek a kötődő érzések, akkor írd ki magadból. Írd le magadnak, amit érzel, és amit neki mondanál, majd pár nap múlva egy másmilyen hangulatban olvasd el. Valószínűleg furcsa lesz, de segít megérteni és elfogadni a saját érzéseidet.

2013. júl. 17. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen tapasztalatom. Azzal a különbséggel, hogy rájöttem, hogy neki más az útja, bármennyire is azt éreztem a szívemben, hogy nekünk egymás mellett kell lennünk örökké.

Én is idősebb voltam már akkor, mi is többször újrakezdtük. Mégsem ment valamiért. Nagyon nehéz volt ezt belátni.

A mai napig tudom, hogy előtte és azóta sem éreztem olyat valaki iránt a megértés, bizalom, a világnézet és még sorolhatnám mik terén. Mégis egy napon döntenem kellett, hogyan tovább. Keseregve, vagy tovább lépni még ha örökre őt zártam be a szívembe. Tovább léptem, család stb, mert nekem ez volt az utam.

2013. júl. 17. 13:58
 3/4 anonim válasza:

Engem még"csak" 10hónapja hagyott ott az asszony, de átérzem a probléma súlyosságát, és egyet értek az előttem szólók véleményével.Én sem értem engem miért hagytak ott, pedig boldogok voltunk,voltam. Ezek szerint ő még sem.

Az hogy kiírkálod magadból az mindenképpen jó. Menj el szakemberhez, akár ezoterikus emberekhez is. (jósnő,mágus).Tudnak segíteni.

Ilyen fórum oldalakon nagyon sok a hülye, hozzá nem értő és beszólogatós ember. Őket nem kell komolyan venni,mert csak tovább idegesítheted magad ezzel, viszont ismereteket lehet innen is szerezni, csak túl sok a hamisság és a hülyeség.

2013. júl. 18. 07:39
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2013. aug. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!