Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől van az, hogyha ülök...

Mitől van az, hogyha ülök valahol és a lábam a földön van, akkor akaratlanul is mozgatom?

Figyelt kérdés
Sokszor rámszóltak már, de az az igazság, hogy nem is nagyon veszem észre és nekem így kényelmes.
2009. okt. 19. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mi lehet a kényelmes abban, hogy vered a ritmust zene nélkül is, de ha igy van, legyen, én elfogadom. Viszont hidd el, hogy nagyon zavaróan hat a körülötted lévőkre, legalábbis engem zavarna, és mivel irod, hogy többször rád szólnak, hát másokat is.

képzeld el, hogy éppen meghallgatáson vagy egy állásinterjún, és te folyamatosan dobolsz a lábaddal...

Jó lenne, ha kicsit odafigyelnél rá, és mihelyt ráfigyelsz, szerintem magadtól is abbahagyod.

2009. okt. 19. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavar ha pl a padon más elkezdi rázni a lábát. Én valami idegességre tippelek, hogy ezzel vezeted le a feszkót, vagy zavarban vagy. Vagy valami ilyesmi.
2009. okt. 19. 23:08
 3/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy zavar másokat. Ezért is próbálom megkeresni az okát, hogy abba tudjam hagyni.

Nem tudom, hogy mennyire lehet a stressz miatt, mert ha nyugodt vagyok, akkor is szoktam csinálni. :\

2009. okt. 19. 23:11
 4/18 A kérdező kommentje:
Persze köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2009. okt. 19. 23:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
én is sokszor csinálom, nem tudom mitől van, talán valóban idegesség, feszültség vagy unalom...
2009. okt. 19. 23:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan kényszercselekvés-féle. lelki okai is lehetnek akár. Valami kiskorodban nem frusztrált, nem válthatta ki valami negatív élmény belőled?
2009. okt. 19. 23:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez van. Már tök idegesítő mikor mindenki azt kérdi, idegbeteg vagyok-e:D Próbálom abbahagyni, de észre se veszem és már megint jár a lábam:) De én sem vagyok feszült, nem tudom mitől lehet:) De ha meg a feszültséget vezetjük le így, akkor inkább ez, mint a cigi, nem?:)) Ennyi erővel engem is idegesít, ha vki mellettem rágyújt az utcán, mégse szólhatok neki semmit:D
2009. okt. 19. 23:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van:S Én úgy általában mindig idegeses, feszült vagy én nem is tudom mi vagyok, de nem tudom miért:S 17/L
2009. okt. 19. 23:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
a lábad fáradt
2009. okt. 19. 23:26
 10/18 A kérdező kommentje:

Ez a gyermekkori frusztráció érdekes dolog, soha nem értettem, hogy ez pontosan hogyan működik. Szerintem mindenkinek voltak negatív is pozitív élményei is gyermekkorában, van aki szeret visszaemlékezni rá, van aki nem. Szóval szerintem kicsit túlértékelt ez a Freud féle pszichológia.

Azért sem gondoltam erre, mert más "tüneteim" nincsenek. Szóval nem álmodom rosszat, meg ilyenek.

Mondjuk az igaz, hogy ha a kezembe kerül valami papír vagy ilyesmi, azt is szoktam gyűrögetni. Bár ez nem zavarja annyira az embereket.

2009. okt. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!